Saksanpähkinä, 150 g

Saksanpähkinä, 150 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Charmikas luomupopsittava!

"Aivoruokaa parhaimmillaan! Helppo herkku, joka ravitsee täydellisesti.”

- Onni

Yksityiskohdat

Herkullisia rouskuvia luomusaksanpähkinöitä. Saksanpähkinät ovat varsinaista aivoruokaa, niiden sisältämien hyvin rasvojen johdosta.

Herkullisen rouheat saksanpähkinät ovat proteiinipitoisia ja runsaskuituisia rouskuteltavia. Ne sisältävät hurjasti monityydyttymättömiä rasvahappoja ja kahmalokaupalla mm. kaliumia, magnesiumia ja rautaa. Rouskuvan rouhea saksanpähkinä sisältää myös kalsiumia ja sinkkiä - herkullisesti

Käyttövinkki: Heitä kourallinen saksanpähkinöitä sinihomejuusto-päärynä-rucola-salaattiin, tai sekoita rouhittuna porkkanakakkuun tai itse leipomaan leipään. Tai yhdistä trail mix -sekoitukseen muiden kuivattujen hedelmien ja marjojen kanssa.


Pähkinät kutkuttelevat makuhermoja ja ravintoaineidensa vuoksi tekevät hyvää niin mielelle kuten lihaksistollekin. Ne ovat proteiinipitoisia ja runsaskuituisia rouskuteltavia. Pähkinöistä saat puhtia päivääsi ja ne ovat terveellinen ja terhakoittava välipala!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6418646340673
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Saksanpähkinä*.

  *= luomulaatuinen

  Ravintosisältö / 100 g:
  Energiaa 680 kcal
  Proteiinia 14,7 g
  Hiilihydraatteja 3,3 g
  Rasvaa 65,2 g
  Ravintokuitua 15,9 g
  Natriumia 0,6 mg
  Kalsiumia 140 mg
  Rautaa 3,6 mg
  Sinkkiä 2,0 mg
  Magnesiumia 160 mg
  Kaliumia 650 mg
  Seleeniä 19 µg
  Fosforia 310 mg
  Folaattia 66.0 µg
  Niasiinia 1.2 mg
  Riboflaviinia (B2) 0,13
  Tiamiinia (B1) 0,5 mg
 • Alkuperämaa: Moldova
 • Tuotetyyppi: Saksanpähkinä
 • Ominaisuudet: hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen