Saippuarasia, valkoinen

Saippuarasia, valkoinen
21,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava lisäaineeton

Toiveisiisi on vastattu! Ympäristöystävällinen saippuakotelo!

Yksityiskohdat

Huhhuh, tässäpä aivan huikea, palkittu innovaatio suoraan Nigeriasta!
Nimittäin täysin biohajoavasta ja uusiutuvasta raaka-aineesta eli nestemäisestä puusta valmistettu kestävä ja luontoa rasittamaton saippuakotelo!
Puun ligniinistä, puukuiduista sekä pienestä määrästä maissitärkkelystä valmistettu Unicorn® -saippuakotelo on joka kylyhuoneen ihastus ja mitä mahtavinta matkaseuraa!

Ligniini on "luonnon omaa liimaa" ja sitä syntyy vuosittain noin 50 miljoonaa tonnia paperiteollisuuden sivutuotteena, joka jää suurelta osin käyttämättä. Ligniinin käyttäminen tuo kaksinkertaisen hyödyn: toisaalta puumateriaalia ei mene hukkaan ja toisaalta raaka-aineena ei tarvitse käyttää uusiutumatonta, fossiilista raakaöljyä. Unicorn®-saippuakotelo ja sen etiketti on valmistettu yksinomaan uusiutuvista raaka-aineista.

Unicorn®-saippuakotelo on saanut Green Brands -palkinnon tunnustuksena vihreälle tuotemerkille, joka lisää tietoisuutta kestävästä, ympäristöystävällisestä ja terveestä elämäntavasta. Green Brands on kunnianosoitus ilmastopäästöjä vähentävälle, kestävälle ja ekologiselle toiminnalle.

Lisätiedot

  • EAN: 4260263292505
  • Ainesosat: Puun ligniini, puukuitu, maissitärkkelys
  • Alkuperämaa: Nigeria
  • Tuotetyyppi: Palasaippuat, Palashampoot
  • Ominaisuudet: biohajoava, lisäaineeton