Sacha inchi-öljy, 50 ml

Sacha inchi-öljy, 50 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Elvyttävä, antioksidanttipitoinen anti-aging-öljy

Yksityiskohdat

Born to Bio-sarjan luomulaatuinen Sacha inchi -öljy on anti age -vaikutteinen ja voimakkaasti hoitava valinta, joka lievittää kutinaa, ihon hilseilyä ja kosteuttaa kroonisesti kuivaa ihoa. Tämä korkealaatuinen ihoöljy sisältää runsaasti A-ja E-vitamiineja ja aminohappoja.

Runsaan antioksidanttipitoisuutensa vuoksi Sacha inchi-öljy on täydellinen valinta elvyttäväksi ja hoitavaksi anti-aging -öljyksi. Huikean suosion saavuttanut Sacha inchi -öljy on kevytrakenteinen, helposti imeytyvä luomuöljy, jota voi oikein oivallisesti käyttää niin kasvojen, vartalon kuin hiusten hoitoöljynä.

Perun ylängöllä kasvava, tähden muotoinen palkokasvi tuottaa siemeniä, jotka ovat pienen pähkinän kokoisia ja näköisiä.  Sacha inchi -siemeniä ja niistä valmistettuja muita tuotteita on nautittu Perussa jo satojen vuosien ajan. Siemeniä kutsutaan toiselta nimeltään "inkapähkinöiksi”.

Sacha inchi -öljy on anti age -vaikutteinen ja voimakkaasti hoitava valinta, joka lievittää kutinaa, ihon hilseilyä ja kosteuttaa kroonisesti kuivaa ihoa. Tämä korkealaatuinen ihoöljy sisältää runsaasti A-ja E-vitamiineja ja aminohappoja sekä antioksidantteja.

Sacha inchi -öljy on kevytrakenteinen, helposti imeytyvä luomu öljy, jota voi oikein oivallisesti käyttää niin kasvojen, vartalon kuin hiusten hoito öljynä. 

Lisätiedot

  • EAN: 3760172443421
  • Ainesosat: Ainesosat: PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Kasvoöljy
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen