Ruususuolasaippua (metallipakkauksessa), 120 g

Ruususuolasaippua (metallipakkauksessa), 120 g
12,95 €
( 107,92 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka maakunta vegaaninen
Iho puhtaaksi suolasaippualla - luontoa likaamatta!

Yksityiskohdat

Kaurilan saunan suuren suosion saavuttanut suolasaippua on erittäin riittoisaa, hajusteetonta sekä väriaineetonta.

Tämä suolasaippua on valmistettu mineraalirikkaasta ruususuolasta. 

Kaurilan saunan suolasaippua on pakattu metallipakkaukseen, johon jatkossa voi hankkia saman sarjan shampoopalan pahviin pakattuna täyttöversiona.

Suolasaippua onkin iho- ja ympäristöystävällinen valinta - testaa ja tykästy toden teolla!

Kaurilan saunan suolasaippuat on valmistettu käsityönä ja suurella sydämellä Helsingissä. Suolasaippua on vegaaninen viettelys, kokeile oitis ihanalla ihollasi!

Kaurilan saunan kotimainen, luonnon aarteista käsityönä valmistettu luonnonkosmetiikka on eettinen ja ekolologinen valinta.

Kaurilan saunan hajusteettomat palashampoot ja suolasaippuat hoitavat hipiääsi ja hiuksiasi hellävaraisesti ja ovat hämmästyttävän riittoisia käytössä.

Suuren suosion Ruohonjuuren laatutietoisten asiakkaidemme keskuudessa ovat saavuttaneet myös Kaurilan saunan tehokkaat deodoranttivoiteet, jotka pitävät pintansa hikisimmälläkin hetkellä!

Kaurilan saunan kotimaiset luonnonkosmetiikkatuotteet nappaat ihosi iloksi Ruohonjuuresta. Testaa ja tykästy toden teolla!

Lisätiedot

  • EAN: 6430072580010
  • Ainesosat: INCI: Sodium Olivate (Olive Oil), Sodium Canolate (Canola oil), Sodium Mangifera Indica (Mango Butter), Sodium Camelina Sativa (Camelina Oil), Sodium Cocoate (Coconut Oil), Sodium Castorate (Castor Oil) Rose salt.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Palasaippuat
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, maakunta, vegaaninen