Ruusunmarjasiiderietikka, 500 ml

Ruusunmarjasiiderietikka, 500 ml

Normaali hinta: 5,99 €

Special Price 3,49 €

( 6,98 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton rawfood vegaaninen
Voimaa ja vastustuskykyä superterveellisestä ruusunmarjasiiderietikasta!

Yksityiskohdat

Ruusunmarjasiiderietikka tukee terveyttäsi - ja maistuu mahtavalta sekä shottina että salaateissa! Tästä ei enää hinta-laatusuhde voi paljoa parantua!

Korkealaatuinen Fuitforce-sarjan ruusunmarjasiiderietikka on valmistettu 100% villinä kasvaneista ruusunmarjoista. Ruusunmarjoista on puristettu niiden mehu ja mehusta on perinteiseen tapaan fermentoimalla valmistettu siideriä, josta on puolestaan tehty etikkaa. Ruusunmarjamehua tai -etikkaa ei ole kuumennettu missään valmistusvaiheessa.

Koska tämä korkealaatuinen etikka on pastöroimatonta, suodattamatonta ja valmistettu perinteisesti fermentoimalla, siinä ovat visusti tallella kaikki terveyttä edistävät ainesosat. Suodattamattomuutenda ansiosta etikka on luonnostaan hiukan sameaa ja kun pullon avaa, etikan väri vaihtuu hivenen.

Tämän siiderietikan ainoa raaka-aine on antioksidanttirikas ruusunmarja, joka tutkitusti vaikuttaa myönteisesti nivelten liikkuvuuteen ja runsaasti C-vitamiinia sisältävänä se pitää vastustuskyvyn kondiksessa. Ruusunmarjalla on tutkittu myös olevan suotuisia vaikutuksia hengitysteiden terveyteen sekä ruuansulatuksen edistymiseen.

Hienostuneen makuprofiilinsa ansiosta mainetta niittänyt ruusunmarjasiiderietikka on todellinen terveyspommi ja yksinkertaisesti erittäin hyödyllinen ravintoaine ihmiselle. Sen käyttö on helppo ja edullinen tapa sekä tukea terveyttään että helisytellä makunystyröitään.

Ruusunmarjasiiderietikan käyttö:

Ruusunmarjasiiderietikkaa voi vallan mainiosti käyttää salaatinkastikkeissa tai marinadeissa mutta oikein oivallisesti myös terveysjuomana seuraavasti: nauti kolme kertaa päivässä n. 6 dl (yht. 18 dl) vettä, johon lisäät 1-2 teelusikallista siiderietikkaa. 1-2 teelusikallista siiderietikkaa per annos n. 6 dl etikkavettä.
VINKKI: Lisää siiderietikkaveteen hiukan hunajaa, niin optimoit terveysvaikutukset ja teet mausta miellyttävämmän!

Ruusunmarjasiiderietikkaa kannattaa juoda pillillä, jolloin se ei pääse vahingoittamaan hampaiden kiillettä.

Aamushotti ruusunmarjasiiderietikasta:
Yön aikana keho puhdistuu toksiineista, jolloin elimistöön muodostuu happamuutta. Aamulla kannattaakin nauttia terveysshotti, joka valmistuu seuraavasti: sekoita 1 dl:n lämmintä vettä 2 teelusikallista siiderietikkaa ja nauti shotti heti aamusta, tyhjään vatsaan.
Ruusunmarjasiiderietikka sopii mitä mainioimmin salaattikastikkeeseen, maustamiseen, säilöntään.

Säilytys: Säilytetään suljettuna, säilyy rajoittamattoman ajan.

Lisätiedot

  • EAN: 846548090529
  • Ainesosat: 100 % ruusunmarja.
  • Alkuperämaa: Turkki
  • Tuotetyyppi: Etikka
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, rawfood, vegaaninen