Ruusujuuri-yrttitee (ruusujuuritee), 25 g

Ruusujuuri-yrttitee (ruusujuuritee), 25 g

Normaali hinta: 7,95 €

Special Price 6,99 €

( 279,60 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Voimaa ja vireyttä ruusujuuresta!

Yksityiskohdat

Ruusujuuri -yrttitee on monipuolisesti terveyttäsi tukeva, neljän kotimaisen yrtin terhakoittava teesekoitus. Vahvistava ja tasapainottava ruusujuuri, maukas vadelmanlehti, pehmeä maitohorsma ja metsäinen koivunlehti muodostavat virkistävän ja voimistavan juoman.

Pohjolan ginseng-lempinimen saanut Ruusujuuri (rhodiola rosea) tukee hermostoa ja kognisiivisia toimintoja ja vaikuttaa suotuisasti mielen hyvinvointiin.

Adaptogeenisesti vaikuttava ruusujuuri auttaa kehoa mukautumaan vaihteleviin olosuhteisiin, hillitsee stressiä, tasapainottaa mieltä, edistää suorituskykyä ja tukee fyysistä kuntoa sekä vaikuttaa suotuisasti myös sydämen ja verenkiertoelimistön terveyteen. Ruusujuuri on tunnettu rohdoskasvi ja adaptogeeni, jonka terveysvaikutuksia on tutkittu pitkään. Ruusujuuri tarvitsee kovan pakkasen, ankarat olot ja paljon kesäyön valoa tuottaakseen vaikuttavia aineitaan, miksi sitä voi perustellusti kutsua Pohjolan voimakasviksi. Ruusujuuri auttaa elimistöä palautumaan normaalitilaan stressin aikana, auttaa keskittymään, parantaa seksuaalista halua ja poistaa jännitystä.

Kasvilla on pitkä käyttöhistoria ja sitä on kutsuttu muun muassa lemmenrohdoksi ja maagiseksi voimakasviksi. Historiankirjat kertovat, että viikingit olivat ruusujuuren vakiokäyttäjiä. Sotaretkiä terästettiin fyysistä voimaa ja kestävyyttä lisäävällä ruusujuurella.

Ruusujuurta sisältävää teetä kannatta käyttää kuuriluontoisesti. Kaikki Ruusujuuri -yrttiteen yrtit ovat suomalaisia ja kerättyjä puhtailta kasvupaikoilta. Villiä tai ekogisesti ja puhtaasti kasvatettua saatavuuden mukaan.

Käyttöohje:

Kiehauta vesi, annostele 1tl/muki ja hauduta 5-10 minuuttia.

Säilytys:

Kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Ethän ylitä annostusohjeessa suositeltua käyttömäärää, kiitos.

Tiedäthän myös sen, että ruusunjuuritee ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430060710122
  • Ainesosat: Ainesosat: Ruusujuuri (Rhodiola Rosea), vadelmanlehti, maitohorsmankukka, maitohorsmanlehti, koivunlehti.

    Valmistettu Suomessa suomalaista yrteistä.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Yrttitee
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen