Ruusu-Iiris kasvokuorinta, 75 ml

Ruusu-Iiris kasvokuorinta, 75 ml
16,85 €
( 224,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Huikean hurmaava savikuorinta kuorii kuonat kasvoiltasi.

Yksityiskohdat

Argital kasvokuorinta on hellävarainen luonnollinen kasvonaamio, joka sisältää iriksen juurta. Tällä aineosalla on kevyesti kuoriva vaikutus. Vihreä savi on puhdistavan vaikutuksensa lisäksi myös kuoriva. Damaskon ruusun vaikutus on tasapainottava.

Kuorinta soveltuu hyvin herkkäihoiselle ja iholle, joka kärsii couperosasta. Kuorinta ei jätä ihoa kuivaksi sen sisältämän makean manteliöljyn ansiosta. Se ei kuivu ja toimii hyvin höyryn alla.

Argital on italialainen luonnonkosmetiikkasarja. Argital tuoteperheeseen kuuluvat vihreä savi -tuotteet, kasvojenhoito- ja vartalonhoitosarjat, anti-allergeeninen ihonhoitosarja, pohjaöljyt, eteeriset öljyt, aromaattiset hierontaöljyt, hygienia- ja pesutuotteet sekä vauvojen ihonhoitosarja.

Argital on toiminut alalla jo yli 30 vuotta ja tehnyt tunnetuksi vihreän saven monipuolisia käyttömahdollisuuksia ruumiin ulkoisessa ja sisäisessä hoidossa. Argital tuotesarjalle on myönnetty AIAB-ICEA- laatumerkit sekä seuraavat tuotekohtaiset sertifioinnit:
- BDIH -luonnonkosmetiikka laatumerkki
- DEMETER-biodynaamisen tuotteen laatumerkki
- Vegan OK – vegaanituotteen merkki

Tuotannossa raaka-aineita käsitellään mahdollisimman hellävaraisesti: Mm. Kasviraaka-aineissa suositaan luomu- tai biodynaamista tuotantoa ja dynamisaation (tuotepohjan raaka-aineiden rytminen käsittely läpi tuotantoprosessin) avulla pyritään säilyttämään tuotteen hoitoteho ja kasvien luontaiset ominaisuudet mahdollisimman lähellä alkuperäistä.

Lisätiedot

  • EAN: 8018968010353
  • Ainesosat: Ainesosat/INCI: Aqua, Glycerin, Rosa Centifolia Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein/Glyceryl Stearate/Ceterayl Alcohol, Iris Fiorentina Root, Solum Fullonum, Cetyl Alcohol, Rosa Damascena Oil*,Alcohol (bio), Styrax benzoin extract, Berberis vulgaris extract.* =Natural essential oils’ components: Benzyl Alcohol, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol
  • Alkuperämaa: Italia
  • Tuotetyyppi: Kasvojen kuorinta
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen