Sirkka-kikhernepasta (Sirkkapasta), 200 g

Sirkka-kikhernepasta (Sirkkapasta), 200 g

Normaali hinta: 5,95 €

Special Price 1,99 €

( 9,95 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton maakunta
Kikhernepasta kotisirkoilla, ole hyvä!

Yksityiskohdat

Tervens-sarjan kotimainen sirkka-kikhernepasta on ravinteikkaampi valinta peruspastan puputtamiselle. Pastapäivänkin pelastaa tämä mainio makunautinto - testaa ja innostu itsekin!

Tässäpä käden käänteessä valmistuva ja huikean herkullinen kikhernepasta, joka on ryyditetty trendikkääksikin kehutuilla sirkoilla. Tämä pasta on fiksu valinta ravinteikkaaksi pikaruuaksi. Järkevää murkinaan saat nyt taiotuksi varsin vähällä vaivalla!

Sirkoilla terästetty kikherne-papupasta on erveellinen, herkullinen ja helppo valinta!

Kyseessä on runsaskuituinen, matalan GI:n omaava ja vähärasvainen, proteiinirikas, gluteeniton ja laktoositon valinta - ja valmistettu Suomessa.

Mahtavan maukkaita kikhernepastoja valmistava Tervens on kolmen kaveruksen pienyritys Lempäälästä. Tervens-sarjan mainiosta makaronista voi esimerkiksi valmistaa ravinteikkaamman version perinteisestä makaroonilaatikosta. Tervens-kikhernefusilli puolestaan taipuu loistavasti ruokaisiinkin salaatteihin, keittoihin sekä wokkeihin.
Luontaisesti gluteeniton kikhernepasta sopii mitä mainioimmin esimerkiksi keliaakikoille, diabeetikoille, vegaaneille, urheilijoille, terveystietoisille - ja aivan kaikille maukasta ruokaa ja loistavaa suutuntumaa arvostaville! Hitaiden hiilihydraattien ja runsaan proteiinin ansiosta Tervens-sarjan kikhernepastat ovat nousseet suureen suosioon myös kilojaan karistavien keskuudessa.

Ovatko hyönteiset tulevaisuuden ruokaa?

Aasiassa hyönteiset ovat olleet ruokalistalla jo pitkän aikaa, mutta myös muualla ympäri maailmaa yli kaksi miljardia ihmistä käyttää hyönteisiä pääasiallisena proteiinin lähteenään. Kun maailman väkiluku nousee kohisten kohti yhdeksää miljardia, on ekologiselle, vähäpäästöiselle ja ravinteikkaalle ruualle tilausta varmasti myös lopuille ihmisille.

Jos vertaamme esimerkiksi naudan lihaa ja kotisirkkoja, tarvitsee yhden sirkkaproteiinikilon tuottamiseen huomattavasti vähemmän resursseja kuin yhden nautaproteiinikilon. Esimerkiksi vettä sirkat tarvitsevat noin 1500 kertaa vähemmän ja hiilidioksidipäästöjä tulee noin 55 kertaa vähemmän. Oma lukunsa on tietenkin myös se, että hyönteisten viljely ei kuluta läheskään niin paljoa maapinta-alaa eikä se myöskään kuluta maaperää niin paljon kuin naudan tai soijan ja riisin viljely.

Ruohonjuuressa hyönteisruokaa myydään siksi, että mielestämme hyönteiset ovat eettisempi vaihtoehto eläinproteiinille - ja oivallinen välivaihe sille, että yhä useampi ihminen siirtyisi kokonaan kasvisruokaan.

Lisätiedot

 • EAN: 6430063810249
 • Ainesosat:
  Kikhernejauho, kuivattu kotisirkkajauhe (Acheta domesticus) 5 % ja vesi.
  Ravintoarvot / näringsvärde per 100 g 
  Energia / energi  . . .1349 kJ / 318 kcal 
  rasva / fett  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .3,5 g 
  josta / varav
  -tyydyttynyttä / mättat fett  . . . . . .0,3 g 
  hiilihydraatit / kolhydrater . . . . . .47,8 g
  josta / varav
  -sokereita / socker . . . . . . . . . . . . . .4 g 
  ravintokuitu / fiber  . . . . . . . . . . . . .11 g 
  proteiini / protein  . . . . . . . . . . . . . .24 g 
  suola / salt  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .0 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Papupastat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta