Mung-papupasta, rotini , 250 g

Mung-papupasta, rotini , 250 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Papupasta on terveellistä pikaruokaa maukkaimmillaan!

Yksityiskohdat

Tässäpä makuhermojasi helähdyttelemään tarjolla luomulaatuisista mung-pavuista tehty aito, italialainen rotini, joka on kierretty "yksi kierros tiukemmalle" kuin fusilli.

Tämäkin pontta tuova ja ripeästi valmistuva papupasta on terveellistä pikaruokaa näppärimmillään! Gluteeniton, soijaton, vegaani, proteiinirikas (22g/100g) papupasta on fiksu valinta, joka maistuu kaikille!

Mung-pavuista valmistettu rotini on ravinnetiheä, herkullinen ja moneen ruokavalioon sopiva pasta, josta terveelliset ateriat valmistuvat ripeästi. Innovatiivinen ja fiksu ruoka.

Explore Cuisine -sarjan luomulaatuinen mung-pavuista valmistettu fettucine on mahtavan maukasta, todella ravinteikasta papupastaa, josta saat nopeasti ihanan illallisen tai ainutlaatuista arkiruokaa!

Explore Cuisine -sarjan luomulaatuiset fettuccinet ja spagetti ovat varsin innovatiivisia, pavuista valmistettuja luomupastoja, jotka saavat makuhermosi helisemään. Mahtavan makuiset papupastat sisältävät runsaasti proteiinia, mineraaleja ja kuitua. Ne ovatkin terveellinen valinta pastanystävän lautaselle laitettavaksi.

Luomulaatuiset papupastat sopivat suurimmalle osalle ihmisistä, koska ne ovat luontaisesti gluteenittomia, vegaanisia eivätkä ne sisällä kananmunaa. Papupasta on myös keitettyjä papuja hellempi ruoansulatukselle ja lempeämpi valinta vatsallesi. Papupastan sisältämät hiilihydraatit ovat hitaita, ja proteiini ja kuidut pitävät kylläisenä pitkään.

Näin valmistat papupastoja:
Lisää pasta runsaaseen, kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen ja anna kiehua hiljalleen 6-8 minuuttia. Tarjoile hyvän kastikkeen, raastetun parmesaanin tai pestolorauksen kanssa.

Testaa toki- ja innostu itsekin! 

Lisätiedot

  • EAN: 7640164292229
  • Ainesosat: Luomu mungpapujauho
  • Alkuperämaa: Italia
  • Tuotetyyppi: Papupastat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen