Diet food -riisi (ketoriisi), 200 g

Diet food -riisi (ketoriisi), 200 g

Normaali hinta: 4,75 €

Special Price 3,99 €

( 19,95 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Ketogeeniseen ruokavalioon sopiva Diet food -riisi on vähähiilarinen viettelys!

"Lähes kaloriton Diet Food -riisi taltuttaa isommankin nälän hyvinkin nopeasti. Olen laittanut salaatin joukkoon näitä pastoja - lisäsin vain mausteita ja todella hyvää tuli. Painonpudottajalle Diet food -riisi ovat myös ihan mahtava tuote: tulet kylläiseksi mutta kaloreita ei tule lähes ollenkaan. Näiden joukkoon on helppo lisätä esimerkiksi kanaa, kalaa vihanneksia - tai mitä vain haluaakin. Itse pasta on hyvin neutraalin makuinen, joten sitä voi helposti yhdistää lähes mihin vain! Mahtava tuote tämä Diet Food –riisi!”

- Ciia

Yksityiskohdat

Vähähiilariseenkin ruokavalioon oikein oivallisesti sopivan Diet Food -riisin voi keittää ja nauttia sen haluamansa kastikkeen kera hyvällä ruokahalulla. Vaihtamalla normaalin riisin Diet Food -sarjan ketoriisiin, laskee hiilihydraattien määrä / 100 g annos 72,3 grammasta 0,5 grammaan. Ei sisällä sokeria, rasvaa, viljoja, gluteiinia, soijaa, keinotekoisia väri- tai makuaineita.

Diet Food ZERO – tuotteet riisin, pastan ja nuudelin asemesta. Normaalit riisit, pastat ja nuudelit ovat runsaasti hiilihydraattia sisältäviä ruoka-aineita, jotka voidaan korvata Diet Food-tuotteilla. Näin ne samat suosikkiruuat sisältävät tasan ZERO / NOLLA kaloria ja sen sijaan ne sisältävät liukenevaa terveellistä Konjac-glukomannaani -kuitua.

Diet Food – tuotteet helpottavat kivikkoista tietä terveellisempään ja kevyempään elämäntapaan. Diet food ZERO nuudelit, pastat ja riisi täyttävät vatsaa kalorittomasti. Valmista ne kalan, kanan, tofun ja kasvisten kanssa ja lopputuloksena on aina herkullista, hyvää ja terveellistä murkinaa!

Valmistusohjeet:
Valmistus on helppoa ja nopeaa: Avaa pussi, kaada sisältö siivilään ja huuhdo huolellisesti juoksevan veden alla. Huuhtelu vie mennessään myös hiukan kalamaisen tuoksun (huom! tuotteet eivät sisällä kalaa). Kiehauta vettä ja lisää pussin sisältö kiehuvaan veteen n. 2 minuutiksi. Valuta vesi pois ja yhdistä muiden raaka-aineiden kanssa. Valmistus onnistuu myös kuten pikanuudeleilla – kaada kiehuva vesi suoraan nuudeleiden tai pastojen päälle. Diet Food tuotteet voi myös valmistaa paistinpannulla, uunissa tai höyryttämällä.

Jokaisessa pussissa on 200 g ja se suositellaan jaettavaksi 2-3 annokseen lisukemäärän mukaan. Käytä lisukkeena kalaa, kanaa, lihaa, tofua ja runsaasti kauden maukkaita ja värikylläisiä vitamiineja ja antioksidantteja pursuavia kasviksia, marjoja ja hedelmiä.

Mitä Konjac glukomannaani on?
Amorphophallus Konjac kasvaa Aasian subtrooppisilla alueilla vuoristoissa yli 800 - 1500 metrin korkeudessa noin 16℃ lämmössä. Maantieteellinen sijainti ja kasvukorkeus takaavat erinomaiset kasvuolosuhteet. Ilma, maaperä ja vesi ovat saasteettomia ja täyttävät näin ravintoviljelmille asetetut vaatimukset.

Konjac–kasvista käytetään maan sisällä kasvavaa ravintorikasta juurakkoa, josta yli 45 % on gluteiinitonta veteen liukenevaa ja geeliytyvää ravintokuitua, glukomannaania (50 g/100 g).

Glukomannaani -kuitu on itsessään mauton, mutta se imee hanakasti itseensä makuja, joten siitä on helppo loihtia mausteita vaihtamalla aina erimakuisia ja maittavia aterioita.

Lisätiedot

 • EAN: 5901549275049
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Konjac Glucomannan, vesi, kalsiumhydroksi

  Ei sisällä: sokeria, rasvaa, viljoja, gluteenia, soijaa, keinotekoisia väri- tai makuaineita.

  Ravintoarvo/ 100 g
  Energiaa 2,7 kj/6,4 kcal
  Hiilihydraatteja 0,5 g
  Sokeria 0,0 g
  Proteiinia 0,0 g
  Rasvaa 0,0 g
  Ravintokuituja 4,5 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Konjac
 • Ominaisuudet: gluteeniton, hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, vegaaninen