Intiaanisokerikeksi, 200 g

Intiaanisokerikeksi, 200 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Makea jaksamisleipä maistuu muksuillekkin!

Yksityiskohdat

Sopivan makea jaksamisleipä antaa tarmoa taipaleellesi tasaisesti. Erinomainen eväs matkoille. Vie tehokkaasti nälän tunteen. Maista ja ylläty!

Patentoitu YASO® on geenimanipuloimatonta, täysin luonnollisesti idätettyä soijaa, josta ei ole poistettu pavun luonnollisia ainesosia. Luonnollisen idätysprosessin aikana soijapavussa olevat entsyymivarastot aktivoituvat ja lisäävät sen ravintoarvoa niin, että se kasvaa voimakkaasti terveeksi kasviksi. Merkittävästi lisääntyneet ravintoaineet ovat muun muassa antioksidantit, betakaroteeni, C-vitamiini, E-vitamiini ja ravintokuitu. YASO® on Fitorexin kehittämä tuote, jonka miellyttävä maku poikkeaa tavallisesta soijasta. Jaksamisleipä® sopii erityisesti terveydestään huolehtiville kuluttajille. Se sopii laihduttajille ja diabeetikkojen ruokavalioon.Lisätiedot

  • EAN: 6430031355567
  • Ainesosat: Ainesosat: Yaso® -idätetty soijapapujauho (44,5%), speltjauho (39,5%), Intiaanisokeri-täysruokosokeria ja Ruususuola-kristallisuola (0,5%). Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä.

    Ravintosisältö (100 g): Energiaa 1644,4kJ (392,8kcal), Proteiinia 21,1 g, Hiilihydraatteja 60,6 g (joista sokereita 22,8 g), ravintokuitua 6,5 g, rasvaa 5,5 g (josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,1 g), Natriumia 0,32 g.
  • Alkuperämaa: Unkari
  • Tuotetyyppi: Keksit
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen