Vehnänorasjauhe, 150 g

Vehnänorasjauhe, 150 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton luomu rawfood superfood vegaaninen
Vehnänorasjauhe antaa lisäpotkua päivään!

Yksityiskohdat

Virkeyttä vartaloon ja elinvoimaa elämääsi ammennat varsin vaivattomasti ravinteikkaasta ja helppokäyttöisestä venhänorasjauheesta!

Tämä vehnänorasjauhe on muita vastaavia miedomman makuinen ja sopiikin siksi mitä mainioimmin vahvoja makuja karsastavienkin ruokavaliota rikastattamaan. Vehnänorasjauheen avulla buustaat ateriointiasi varsin vähällä vaivalla ravintorikkaampaan suuntaan!

PLOG -sarjan korkealaatuinen vehnänorasjauhe on loistava valinta ravintoa rikastamaan. Gluteeniton ja vegaaninen vehnänorasjauhe on todella helppoa käyttää, sillä se sekoittuu veteen, mehuun ja smoothieihin käden käänteessä! Tätä jauhetta voit halutessasi käyttää sitä myös leipomiseen!

Tämän jauheen vehnänoraat on kasvatettu Trelleborgissa Etelä-Ruotsissa, luomuviljelyn pelisäännöin. Oraat istutetaan aikaisin keväällä, ja sato korjataan jo alkukesästä kun ohranoraat saavuttavat 25-30cm korkeuden, ja ennen kuin korsissa alkaa näkyä lehtiä. Näin maksimoidaan orsista saatavien ravintojen hyöty.

Venhänorasjauheen käyttö:
Annostus: 1-2 teelusikallista. Käytetään mehuissa, smoothieissa, jogurteissa tai leivonnassa.

Säilytys: Kuivassa ja huoneenlämmössä. Säilytä suljetussa pussissa. Vältä suoraa auringonvaloa.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää eikä kannata myöskään jättää pussukkaa perheen pienimpien hyppysiin. 

Tiedäthän myös sen, että tämäkään jauhe ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

 • EAN: 7350076864000
 • Ainesosat:

  Ainesosat / Ingredienser: 100% KRAV*-sertifioitu luomulaatuinen vehnänoras (Triticum Aestivum). / 100% KRAV-ekologiskt vetegräs (Triticum Aestivum).

  Ravintosisältö / Näringsvärde / 100g

  Energiaa / Energi: 286 Kcal / 1197 kJ
  Rasvaa / Fett: 2,0 g
  Hiilihydraatteja / Kolhydrater: 32,0 g
  joista sokereita / varav sockerart: 13,2 g
  Kuitua / Fiber: 47,0 g
  Proteiinia / Protein: 11,0 g
  Suolaa / Salt: 0,1 g

 • Alkuperämaa: Ruotsi
 • Tuotetyyppi: Vehnänoras
 • Ominaisuudet: lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen