Vehnänorasmehujauhe, 110 g

Vehnänorasmehujauhe, 110 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Orasjauheiden aatelia.

"Kun kerran on Pukka-sarjan vehnänorasmehujauhetta maistanut, eivät "tavalliset" vehnänorasjauheet tosiaankaan tunnu yhtään miltään. Tämän jauheen teho on aivan omaa luokkaansa - ehdottomasti viherjauheiden aatelia!"

-Emmi, Vantaa

Yksityiskohdat

Lehtivihreää tulvillaan oleva, vitalisoiva jauhe, joka on valmistettu luomulaatuisesta kylmäkuivatusta, vastapuristetusta vehnänorasmehusta. Tämän jauheen maussa ja koostumuksessa on huikea ero "tavanomaisiin" vehnänorasjauheisiin. Tuote on todella aivan omaa luokkaansa!

Pukka-sarjan huippulaadukas vehnänorasmehujauhe lisää elinvoimaa ja jaksamista ja mikä parasta: se maistuu mainion raikkaalle!

Äärimmäisen ravinteikkaasta vehnänorasmehujauheesta keho saa helposti hyödynnettyä valtavan määrän terveyttäsi edistäviä tehoaineita.

100 % luomulaatuinen tuote, joka sopii mainiosti myös vegaaneille.

Käyttö ja annostus:
Jos et ole ennen käyttänyt vehnänorastuotteita, aloita käyttö varovasti 1/4 teelusikallinen kerrallaan sekoitettuna omena- tai aloe vera-mehuun tai veteen. Nosta vähitellen annostusta aina kukkuralliseen teelusikalliseen (4 g) saakka. Nauti tätä huippuravitsevaa jauhetta aamuisin tai aamupäivisin, koska sillä on kehoa puhdistava ja energisoiva vaikutus.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että orasjauhekaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 5065000523381
  • Ainesosat: Kylmäkuivattu vehnänorasmehujauhe*
    * = luomu
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Ravinnejauheet, Viherjauheet
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu