Pakuriuute, 50 ml

Pakuriuute, 50 ml
16,99 €
( 339,80 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Pakurilla terveys teräkuntoon: voimaa ja vahvistusta Suomen luonnosta!

Yksityiskohdat

Suomen luonnon ykkösantimeksikin usein tituleerattu pakuri (chaga) saa kehosi supervoimat valloilleen ja vahvistaa kroppaasi pysymään täydessä terässä myös kylmän kauden erikoishaasteiden painaessa päälle.

Puhdas+ Pakurikääpäuute on tehty suomalaisesta, käsinpoimitusta ja villinä kasvaneesta pakurikäävästä. Uute on 100 % kasviperäinen.

Helposti nautittava pakurikäpäuute tukee terveyttäsi varsin helppokäyttöisessä muodossa. Nappaa siis sinäkin pakurikäävän hyödyt hyvinvointisi tueksi!

Pakurikääpä (Inonotus Obliquus) on useilla varttuneilla lehtipuilla esiintyvä pikimusta lahottajasieni. Pakurikääpää on hyödynnetty Kiinassa sekä Siperiassa jo pitkään. Meillä siitä tehtiin sota-aikana teetä. Se on saavuttanut todellinen kansanliikemäisen maineen ja suosion hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa suomalaisena superruokana.

Huom! Pakuria ei saa käyttää samanaikaisesti antibioottien, penisiliinin ja suonensisäisen glukoosin kanssa. Ei suositella sieniallergiselle.

Päiväannos sisältää 50-100 mg beetaglukaaneja.

Puhdas+ Caps on sitoutunut tuottamaan 100 % puhtaita ja tutkimukseen pohjautuvia ravintolisiä. Puhdas+ Caps -tuotteet ovat kotimaisia ja korkealaatuisia. Tuotteissa käytetään vegekapseleita ja ne soveltuvat myös kasvissyöjille.

Ei piilotettuja täyteaineita
Ei säilöntäaineita
Ei pintakäsittelyaineita
Ei keinotekoisia väriaineita tai makeutusaineita
Ei magnesiumstearaattia

Annostusohje:
Aikuisille 10-20 tippaa vuorokaudessa.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. .

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430050003623
  • Ainesosat: Ainesosat: vesi, alkoholi, pakurikääpäuute. Alkoholipitoisuus 20 til.-%.

    ingredienser:
    vatten, alkohol, sprängtickaextrakt. Alkoholhalt 20 til.-%.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen