Fytocomplex Maca + Tribulus + Guarana + Nokkonen + Venäjänjuuri + Mustapippuri + B2 vitamiini + B6 vitamiini

Fytocomplex Maca + Tribulus + Guarana + Nokkonen + Venäjänjuuri + Mustapippuri + B2 vitamiini + B6 vitamiini
17,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

...ja jaksaa ja jaksaa!

Yksityiskohdat

Maan mainio super pakkaus jaksamista ja kestävyyttä tukevia yrttejä samassa kätevässä pakkauksessa.

Jotta jalka jaksaa vipattaa ja myös makuuhuoneessa lakanat viuhuta on tässä ravintolisässä koottuna juurikin näihin vaivoihin paljon käytettyjä yrtti-uutoksia.

Päätähtenä loistelee vahva ja valloittava Maca. Maca tukee hedelmällisyyttä, seksuaalista vireyttä ja suorityskykyä sekä hormoonitoimintaa tukeva sekä saa  henkisen että fyysisen toimintatarmosi entistäkin ehommaksi. Seuraavana komeilee tribulus  joka mm. yleiskuntoakin buustaa ja parantaa ihon hyvinvointia, lisää vastustuskykyä, vahvistaa hermostoa ja on hyväksi hengitysteiden terveydelle. Guaranasta saat kofeiiniin verrattavaa terävöitymistä ja nokkonen tuo runsaasti vihervoimaa ja mineraaleja elimistön iloksi. Venäjänjuuri puolestaan toimii adaptogeeninä vahvistaen kehoa sekä parantaa kognitiivisia toimintoja ja immuniteettia. Ja kirsikkana kakun päällä komeilee mustapippuri-uute joka parantaa kaikkien edellä mainittujen hyvis sankareiden imeytymistä.

Annostus: 2 kapselia päivässä

Heitä hyvästit uupuneisuudelle ja kokeile tätä tehopakkausta!

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ethän jätä tuotetta perheen pienimpien ulottuville. Muistathan myös, ettei tämäkään mahtituote korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 8435041325201
  • Ainesosat: Ainesosat: Macauute [Lepidium myenii Walp extr. sicc), jossa macamidia ja macaeenia 0,6%, Tribulus -okarennokkiuute (Tribulus terrestris L. extr. sicc), josta saponiineja 90% (steroidit, triterpenolit), Guaranauute (Paullinia cupono L. extr. sicc), nokkosuute [Urtica dioico L. extr sicc), venäjänjuuriuute (Eleuterococcus senticosus L. exctr. sicc), mustapippuriuute (Piper nigrum L. extr. sicc), josta piperiiniä 95%, pyridoksiini ja riboflaviini (B6-ja B2-vitamiinit), Muut: metyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi ja gelatiini (kapseliaine)
  • Alkuperämaa: Italia
  • Tuotetyyppi: Guarana, Maca, Nokkonen