Reishi 2000 mg + Kissankynsi , 30 kpl

Reishi 2000 mg + Kissankynsi , 30 kpl
17,50 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Terveyttä ja Tasapainoa samassa pakkauksessa!

Yksityiskohdat

Mojova tehopakkaus sekä immuniteetille että mielenrauhaa edistämään.

Temmeltävät tehoaineet reishi ja kissankynsi ne yhteen sopii!

Reishi tunnetaan tehokkaista adaptogeenisista ominaisuuksistaan, jotka tukevat elimistön omia parenemisprosesseja ja vähentävät elimistön hormonitoiminnan ylikierroksia.

Reishi on erittäin suosittua tyyneyttä ja tasapainoa arvostavien ihmisten keskuudessa. Se myös vahvistaa kehon immuniteettijärjestelmää ja alentaa veren kolesterolipitoisuutta.
Reishi lisää energiantuotantoa ja kestävyyttä, vahvistaa immuniteettia ja sydänverisuoniston toimintaa, se stimuloi kroppaa pystymään parhaimpaansa.
Reishi-sientä on pidetty aasialaisissa perinteissä pitkän iän salaisuutena. Se sisältää runsaasti steroleja, polysakkarideja, vitamiineja ja aminohappoja, joilla on edullinen vaikutus elimistöön.
Kissankynsi (Cat´s Claw) eli Uncaria tomentosa on vastustuskykyä buustava yrtti, jonka on tutkittu tekevän hyvää myös nivelten terveydelle.
Lisänä tehoa tuomassa temmeltää myös C-vitamiini.
Annostus: 1 kapseli päivässä
Testaa ja totea lähes ihmeitä tekevä teho!

Huomioithan ystävällisesti, että ravintolisä ei korvaa terveellisiä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.

Lisätiedot

  • EAN: 8435041325232
  • Ainesosat: Ainesosat: LakkakääpäuutefGanot/erma lucidum extr. sicc), C-vitamiini, kissankynsiuute (Uncaria tomentosa), täyte- aineina hydroksipropyylimetyyliselluloosa ja kasviselluloosa, paakkuuntumisenestoaineina rasvahappojen magnesum- suolat ja piidioksidi, kasvigelatiini (kasvikapseli).
  • Alkuperämaa: Italia
  • Tuotetyyppi: Flunssa, Reishi, Sienet