Eväspatukka, tyrni-kuusenkerkkä, 30 g

Eväspatukka, tyrni-kuusenkerkkä, 30 g
2,99 €
( 99,67 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta
Pohjolan puhtipommi pelastaa päiväsi!

Yksityiskohdat

Nauti pala puhdasta pohjoista luontoa! Pohjoisen appelsiiniksikin kutsuttu tyrni ja alkukesän maukas vitamiinipommi kuusenkerkkä ovat loistava makupari. Kirpeän makuinen tyrni-kuusenkerkkäpatukka ylläpitää vireyttä ja antaa tehoa päivääsi. Patukka ei sisällä lisättyä sokeria (sisältää luontaisesti sokereita) tai mitään muuta ylimääräistä.

Säilytys:

kuivassa ja viileässä, suoralta auringonvalolta suojattuna.

Arctic Superfoodsin maukkaissa eväs-patukoissa maistuu runsaina ja täyteläisinä makuina puhtaan luontomme kirkkaimmat tähdet: mustikka, puolukka, karpalo ja tyrni. Herkullisen patukan pohja on valmistettu kotimaisista raaka-aineista: porkkanasta, pellavasta ja puhtaasta kaurasta. Makuelämyksen viimeistelevät villiyrtit: nokkonen, kuusenkerkkä ja koivunlehti. Makeuden eväisiin tuo ihana hunaja. Eväspatukat ovat 100% suomalaista käsityötä.

Lapin luonto on täynnä todellisia superkasveja, jotka kasvavat pitkien talvien, ja lyhyiden kesien ansiosta vahvoiksi ja ravintorikkaiksi. Yöttömän yön aurinko, Lapin puhdas luonto ja raikas vesi tekevät niistä myös erityisen maukkaita.Lisätiedot

  • EAN: 6430063470047,6430063470184
  • Ainesosat: Hunaja, kuivattu porkkana, gluteeniton KAURA, rypsiöljy, paahdettu hampunsiemen (hampunsiemen, suola), paahdettu pellavansiemen, tyrnijauhe (7 %), kuusenkerkkäjauhe (0,8 %). Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää, maitoa ja gluteenia. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Energia- ja proteiinipatukat
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta