Reishi-suodatinkahvi, 250 g

Reishi-suodatinkahvi, 250 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Vähähapponen erikoiskahvi on vatsaystävällinen nautinto!

"Suosittelen testaamaan reishi-kahvia. Eron tavalliseen kyllä huomaa! Ihana lakkakääpäkahvi, joka on vähempihappoinen ja siten myös vatsaystävällinen kahvi. Lakkakääpä- eli reishikahvi sisältää nimensä mukaisesti tuplauutettua lakkakääpää, joten tämän hyvänmakuisen kahvin ekstrana saa nauttia myös reishin terveysvaikutuksista."

- Nooralotta Neziri, pikajuoksija ja Ruohonjuuren asiakas

Yksityiskohdat

Nicaragualainen vatsaystävällinen ja vähempihappoinen suodatinpaahdettu erikoiskahvi, johon on sekoitettu tuplauutettua lakkakääpää.

Kahvi paahdetaan Suomessa patentoidulla menetelmällä, joka vähentää kahvin luontaista happamuutta ja yhdistettynä emäksiseen lakkakääpäuutteeseen tekee kahvista vähähappoisen. Tuloksena on vatsaystävällisempi kahvi, joka vähentää myös refluksia, mikä usein yhdistetään kahviin. Kahvin maku on myös puhtaampi ja kirkkaampi.

San Juan del Rio Cocon kahvialueella kasvanut, huippulaatuinen nicaragualainen kahvipapu on makean sitruksinen, kypsän päärynän sekä hunajan vivahteinen. Tasapainoinen ja keskivahva kukkaisaromi sekä suklainen jälkimaku takaavat Nicaragua Rio Cocon tyylikkyyden. Rio Cocon on laadukasta SHG (Strictly High Grown) kahvia. 95 % Nicaraguan kahvista on varjossa kasvanutta , mikä vähentää torjunta-aineiden tarvetta. Alkupeäispuut ja viljelijöiden hoitokäytännöt ylläpitävät ekosysteemiä, joka tukee biodiversiteettiä sekä maaperän ja veden säästämistä.

Kahvi on haudutettu tuplauutetun lakkakäävän - vuosisatoja käytetyn kääkinnälisen sienen -kera, tasapainottaakseen kahvin vaikutuksia kehossamme. Reishi on vahva antioksidantti, joka on tunnettu monista terveysvaikutuksistaan. Näin syntyy luontainen voimajuoma! Kahvia on saatavilla espresso-, ja suodatinjauhatuksena, sekä kokonaisina papuina. Kahvi on parasta vastapaahdettuna ja se tulisi säilyttää viileässä ja kuivassa.

Reishi on suosittu luonnontuote etenkin tyyneyttä ja tasapainoa arvostavien keskuudessa! Reishi stimuloi kroppaa pystymään parhaimpaansa. Se edistää verenkiertoa ja fyysistä hyvinvointia, alentaa veren kolesterolipitoisuutta ja vahvistaa immuniteettijärjestelmää.

Suomalaisesta, villistä lakkakäävästä eli reishistä valmistettu, vahva C2 eli lakkakääpä on yksi eniten tutkituista lääkinnällisistä sienistä.

Lakkakäävällä eli reishillä on myös erittäin pitkä, jopa yli 2000-vuotinen käyttöhistoria etenkin perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä.

Reishiä on käytetty yleistä hyvinvointia edistämään sekä tasapainottamaan immuunijärjestelmän toimintaa.

Kiinassa reishiä pidetään niinsanottuna ’pitkäikäisyyden yrttinä’.

Reishillä on adaptogeeninen vaikutus - se tasapainottaa kehomme toimintoja monipuolisesti.

Reishi ei väsytä eikä piristä, vaan nimenomaisesti tasapainottaa. Reishin vaikutukset perustuvat sen sisältämiin lukuisiin polysakkarideihin sekä triterpeeneihin.

Reishi soveltuu yrttinä jatkuvaan käyttöön ja monet käyttävätkin sitä säännöllisesti sen yleistä hyvinvointia tukevien ominaisuuksiensa vuoksi. Se tukee immuunijärjestelmää tehokkaasti.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 0643005206011,64300420617,6430052060105,643005206012,6430052060129,643005206017
  • Ainesosat: Ainesosat: Luomukahvi (98%), lakkakääpäuute (Ganoderma lucidum).
    Ks. Parasta ennen päivän pakkauksesta
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Reishi
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen