Reishi, 500 mg, 30 g

50 kapselia
Reishi, 500 mg, 30 g
50 kapselia
19,90 €
( 663,33 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Tasapainottavaa reishiä helppokäyttöisessä muodossa!

Yksityiskohdat

Reishiä helppokäyttöisessä muodossa!

Reishi tunnetaan tehokkaista adaptogeenisista ominaisuuksistaan, jotka tukevat elimistön omia parenemisprosesseja ja vähentävät elimistön hormonitoiminnan ylikierroksia.

Reishi on erittäin suosittua tyyneyttä ja tasapainoa arvostavien ihmisten keskuudessa. Se myös vahvistaa kehon immuniteettijärjestelmää ja alentaa veren kolesterolipitoisuutta.

Reishi lisää energiantuotantoa ja kestävyyttä, vahvistaa immuniteettia ja sydänverisuoniston toimintaa, se stimuloi kroppaa pystymään parhaimpaansa.

Reishi-sientä on pidetty aasialaisissa perinteissä pitkän iän salaisuutena. Se sisältää runsaasti steroleja, polysakkarideja, vitamiineja ja aminohappoja, joilla on edullinen vaikutus elimistöön.

Annostus:
1-2 kasviskapselia päivässä aterian yhteydessä.
Ei sisällä lisäaineita tai säilöntäaineita, vehnää, gluteenia, soijaa, hiivaa, maidon ainesosia tai sokeria. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. 
Brändi: Terranova
Pakettikoko: 50 kapselia 
Alkuperämaa: Iso-Britannia
Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. .
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 50 kapselia
  • EAN: 5060203793487
  • Ainesosat: Ainesosat ja ravintosisältö/ 1 kapseli:
    Reishi (luomu, tuorepakastekuivattu) 500 mg

    EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Sienet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen