Punajuuri, Cordyceps & Reishi, Pre-Workout Blend, 70 g

Punajuuri, Cordyceps & Reishi, Pre-Workout Blend, 70 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton vegaaninen
Suoritusboosteri vailla vertaa!

Yksityiskohdat

Tämä tuote on suunniteltu boostaamaan urheilija huippuiskuun! Sen sisältämiä aineosia pidetään energiantuotantoa, hapenottokykyä ja verenkiertoa vahvistavina rohdoksina. Valmiste kannattaa käyttää vähintään tuntia ennen urheilusuoritusta optimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Cordyceps eli kiinanloisikka edistää maksan ja munuaisten toimintaa. Adaptogeeninä toimiva cordyceps auttaa myös mukautumaan vaativiinkin olosuhteisiin, nostaa energiatasoja, buustaa kehoa uudistumaan ja vastustuskykyäkin vahvemmaksi.

Reishi on suosittu luonnontuote etenkin tyyneyttä ja tasapainoa arvostavien keskuudessa! Reishi stimuloi kroppaa pystymään parhaimpaansa. Se edistää verenkiertoa ja fyysistä hyvinvointia, alentaa veren kolesterolipitoisuutta ja vahvistaa immuniteettijärjestelmää.

Annostus: 1 teelusikallinen (noin 5 g) päivässä tunti ennen kuntoilua, sekoitetaan veteen tai mehuun.Lisätiedot

  • EAN: 5060203792244
  • Ainesosat: Ainesosat: punajuurimehu ja lehdet (tuorepakastekuivattu), cordyceps-sieni (luomu, tuorepakastekuivattu), reishi-sieni (tuorepakastekuivattu), vehnänorasmehu (luomu, tuorepakastekuivattu), inkiväärin juuri (luomu, tuorepakastekuivattu), cayennepippuri (luomu, tuorepakastekuivattu)
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Reishi, Sienet
  • Ominaisuudet: lisäaineeton, vegaaninen