Pika-mane, 40 g

Pika-mane, 40 g
21,99 €
( 549,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon superfood vegaaninen
Voimia vahvista Lion´s mane helppokäyttöisessä muodossa!

Yksityiskohdat

Huikean suosion saavuttanut Lion´s mane (Hericium erinaceus) on hyväksi hermojärjestelmälle ja siksi se onkin suosittua keskittymistä ja tarkkuutta vaativaa työtä tekevien keskuudessa.

Tämä varsin helppokäyttöinen (sekoita veteen ja nauti) Lion´s mane onkin jokaisen konttorirotan salainen ase, joka saa heidät pystymään parhaimpaansa - myös niinä päivinä, joina auringonsäteet eivät tunnu risukasaan yltävän.

Lion´s mane saa mentaaliset supervoimasi valloilleen - se onkin kukkea kumppani mukaan matkalle kohti ääretöntä ja sen yli!
Lion´s mane (Hericium erinaceus) on hyväksi hermostolle.

Lion's mane "Leijonan harja" -sieniuutejauhe on yksi mielenkiintoisimmista sienistä. Lion's manesta on tehty vahvistavaa teetä monia vuosisatoja Japanissa. Tämä hermostoakin vahvistava sieniuutejauhe on heti käyttövalmis!

Tuplauutettu Lion's mane -uutejauhe on valmistettu keittämällä Lion's Manesta vesiliukoiset ainesosat ja alkoholiuuttamalla uutettu alkoholiliuoiset ainesosat, jolloin saadaan vahva konsentraatio. Pika-Mane sisältää 30% lysakkarideja.

Käyttö ja annostus: Laita n. puolikas teelusikallinen jauhetta kuppiin ja sekoita haluamasi nesteen (mm. vesi, kahvi, tee) kanssa ja nauti. Uutejauhe liukenee veteen helposti. Puoli teelusikallista päivässä on sopiva annostus tätä terhakoittavaa tehoyrttiä.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430048230574,6430055211078
  • Ainesosat: Ainesosat: kuumavesiuutettu lions mane
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Sienet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, superfood, vegaaninen