Pakuri-jauhe, 130g, 130 gr

Pakuri-jauhe, 130g, 130 gr

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Ihmeaine Suomen luonnosta!

"Kuuma pakuritee lämmittää talven keskellä ja kaiken lisäksi ulkoisesti käytettynä jopa kirkastaa ihoa :) Sitä voi siis myös käyttää ulkoisena hoitona iho-ongelmiin, kun sekoittaa sitä vaikka kookosöljyyn. Jos ei jaksa kuumana juoda niin kylmästä pakuriteestä saa hyvän nesteen pirtelöön. Täydellisen ihonhoitopirtelön saakin kasaan kun sekoittaa pakurin mukaan selleriä, porkkanaa, omenaa, avokadoa, inkivääriä, hampunsiemeniä, acai-jauhetta ja opti-msm jauhetta!"

- Emma” Tykkään keitellä pakuria ja käyttää sitä smoothieissa nesteenä. Keittelen CocoVi:n pakurijauhetta isossa vesikattilassa 2-3 tuntia miedolla lämmöllä ja pullotan jääkaappiin. Pakurinpuruja voi käyttää useampaan kertaan - niin pitkään kuin ne antavat väriä. Kun ovat keitetty loppuun, heitän purut purkkiin ja vähintään 40% alkoholia päälle. Siinä pari kolme viikkoa (välillä sekoitellen) ja lopputuloksena tinktuura. Edullinen tapa nauttia pakuria, joskin omaa viitseliäisyyttä vaativa, mutta mukavaa kotipuuhaa vaikka pimeneviin iltoihin.”

- Laura

Yksityiskohdat

Suomen luonnon ykkösantimeksikin usein tituleerattu pakuri (chaga) saa kehosi supervoimat valloilleen ja vahvistaa kroppaasi pysymään täydessä terässä myös kylmän kauden erikoishaasteiden painaessa päälle.

Pakuri on yksi huikempia kasveja, joita luonto on meille Suomessa suonut! Ota Sinäkin käyttöösi pakurin voima - tämän jauheen avulla se onnistuu!

Cocovin pakurikääpäjauhe on puhtailta alueilta kerättyä pakurikääpää. Kääpä on kuivatettu ja jauhettu hellävaraisia menetelmiä käyttäen. Pakkaus sisältää 100% pakurikääpää, jota on käytetty kansan keskuudessa perinteisesti mm. Suomen, Venäjän ja Baltian alueilla. Sotavuosina pakurista keitettiin Suomessa kahvin korvikkeeksi “tikka-teetä”, sen kahvimaisen maun vuoksi.

Pakurilla on ulkoisesti käytettynä myös ihon pigmenttivirheitä korjaavia vaikutuksia ja sisäisesti nautittuna makunautintoja tarjoilevia ja hyvinvointiasi tukevia ominaisuuksia.

Pakurijauheen käyttö ja annostus:
– Lisää 1 rkl pakurijauhetta litraan vettä ja keitä vähintään 10 min. Voit halutessasi hauduttaa pakuriteetä jopa useita tunteja voimakkaamman värin ja maun aikaansaamiseksi.

– Juo valmista teetä 1–4 kupillista päivässä tai käytä nestettä pirtelöidesi pohjana (näin isompien käyttömäärien nauttiminen on yleensä helpointa).

– Käytä pakuriteetä kahvin keittämiseen veden sijaan tai hyödynnä nestettä keittojen tai esimerkiksi riisin valmistamiseen.

– Voit keittää samasta jauheesta teetä niin pitkään kun tummaa väriä irtoaa.

– Voit hyödyntää pakuriteetä myös kylmänä. Viileä tee maistuu etenkin kesällä.

– Voit halutessasi syödä keittämisen seurauksena kattilan pohjalle jäävän tumman sakan, mutta se ei ole missään nimessä välttämätöntä.

– Voit halutessasi valmistaa pakurijauheesta alkoholiuutetta suhteella 1:2–1:5 ja käyttää valmista tinktuuraa 15–20 tippaa kolmesti päivässä. Käytä 40–60 % kirkasta alkoholia ja anna uuttua vähintään 2 viikon ajan.

Huom! Pakuria ei saa käyttää samanaikaisesti antibioottien, penisiliinin ja suonensisäisen glukoosin kanssa. Ei suositella sieniallergiselle.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Ainesosat: Ainesosa: Pakurikääpä

  Ravintosisältö / 100 g: Energiaa: 339 kcal
  Proteiinia, 2,5 g
  Hiilihydraatteja, 75 g
  Rasvaa, 2,4 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Pakuri
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, superfood, vegaaninen