Instant Reishi, 60 g

20 pussia
Instant Reishi, 60 g
20 pussia
28,95 €
( 482,50 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu superfood vegaaninen
Voimaa luonnon antimista!

”Todella toimiva tehojuoma, joka korvaa kahvikupillisen mennen tullen. Reishin avulla pidän itseni vireessä kovankin kiireen keskellä. Plussaa helppokäyttöisyydestä: kumotaan vaan annospussillinen kuumaan veteen ja juodaan! Tämä kulkee kätevästi töissäkin mukana."

- Juho


"Reishi ei väsytä vaan tuo rauhaa ylikierroksille ja tyynnyttää mieltä. Illalla ennen nukkumaanmenoa nautittuna tai kuormittavaba päivänä juotuna reishi tuo mielelle kepeyttä ja itsevarmuutta. :)"

- Miska

Yksityiskohdat

Instant Reishi -juoma-aines valittiin Ruohonjuuren parhaaksi tuotteiksi vuonna 2015 juomien sarjassa.

Ruohonjuuren henkilökunnasta koostuva raati perusteli valintaansa näin:
“Helppokäyttöinen ja todella toimiva tuote: aktiivisille ihmisille aktiiviseen elämään! Reishi pitää vireessä kiireenkin keskellä. Todellinen tehojuoma luonnon antimista!”

Yksittäispusseihin pakattu Instant Reishi -juomajauhe (entiseltä nimeltään Instant Longevity) on helppokäyttöinen ja terhakka terveysjuoma-aines, jonka ainutlaatuinen resepti on valmistettu täysin luonnollisista yrteistä.

Instant Reishin vaikuttavana ainesosana komeilee siis reishi, joka on kiinalaisessa perinteessä arvostettu raaka-aine.

Käyttöohje:
Instant Longevity on helppokäyttöinen: lisää vain vesi ja kulauta kurkkuusi. Instant Longevity virkistää sekä kehon että mielen ja sen avulla voitkin mitä mainioimmin korvata vaikkapa kahvikupillisen! Testaa ja tykästy!

Pakkauksesta saa kaksikymmentä kupillista reishi-juomaa. Helppokäyttöinen, terhakoittava terveysjuoma-aines, jonka vaikuttavana ainesosana on reishi, joka on kiinalaisessa perinteessä arvostettu raaka-aine yleiskunnon kohottamiseen.

Reishi on suosittu luonnontuote etenkin tyyneyttä ja tasapainoa arvostavien keskuudessa! Reishi stimuloi kroppaa pystymään parhaimpaansa. Se edistää verenkiertoa ja fyysistä hyvinvointia, alentaa veren kolesterolipitoisuutta ja vahvistaa immuniteettijärjestelmää.


Lakkakäävällä eli reishillä on myös erittäin pitkä, jopa yli 2000-vuotinen käyttöhistoria etenkin´Kiinan kansan keskuudessa.

Reishiä on käytetty yleistä hyvinvointia edistämään sekä tasapainottamaan immuunijärjestelmän toimintaa.

Reishi ei väsytä eikä piristä, vaan nimenomaisesti tasapainottaa. Reishin vaikutukset perustuvat sen sisältämiin lukuisiin polysakkarideihin sekä triterpeeneihin.

Reishi soveltuu yrttinä jatkuvaan käyttöön ja monet käyttävätkin sitä säännöllisesti sen yleistä hyvinvointia tukevien ominaisuuksiensa vuoksi.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 1052070001,4897039310103,4897039311025,4897039311049
  • Ainesosat: Ganoderma lucidum 33 % (reishi eli lakkakääpä), lakritsinjuuri 7 %, tähtianis 33 %, minttu 27 %, makeutusaine (stevioliglykosidit).
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Reishi
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen