Instant Lion´s Mane, 60 g

20 pussia
Instant Lion´s Mane, 60 g
20 pussia

Normaali hinta: 28,95 €

Special Price 23,95 €

( 399,17 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu superfood vegaaninen
Pysy skarppina!

Yksityiskohdat

Yksittäispusseihin pakattu, helppokäyttöinen ja terhakka terveysjuoma-aines, joka buustaa skarppiustasoasi entistä ehommaksi! Juoma-aines sisältää sisältää siiliorakasta, minttua ja tähtianista. Hyvänmakuinen ja nopeakäyttöinen valinta - lisää vain vesi ja nauti.

Tämän tuotteen sisältämä Lion´s mane (Hericium erinaceus) on hyväksi hermojärjestelmälle ja siksi se onkin suosittua keskittymistä ja tarkkuutta vaativaa työtä tekevien keskuudessa.

Lion´s mane onkin jokaisen konttorirotan salainen ase, joka saa heidät pystymään parhaimpaansa - myös niinä päivinä, joina auringonsäteet eivät tunnu risukasaan yltävän.

Lion´s mane saa supervoimasi valloilleen - se onkin kukkea kumppani mukaan matkalle kohti ääretöntä ja sen yli!

Annostus:
Max 3 pussia per päivä. Pakkauksesta saa kaksikymmentä kupillista makeahkon makuista terveysjuomaa. Voidaan käyttää myös ruuanlaitossa makeuttamiseen.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
 • EAN: 4897039310165,4897039310394,4897039311063
 • Ainesosat:
  Ainesosat: Siiliorakasuute* (Lion's mane), rantaminttu-uute*, ruusunmarjauute*, ruusujuuriuute*, steviauute* (Reb A). *= Luomu

  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.

  Ingredienser: Lion’s mane -extrakt* (Lion’s mane), åkermyntaextrakt*, nyponextrakt*, rosenrotextrakt*, steviaextrakt* (Reb A). *= Ekologisk

  Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost. 

 • Alkuperämaa: Kiina
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen