Instant Chaga, 60 g

20 pussia
Instant Chaga, 60 g
20 pussia
28,95 €
( 482,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen villi
Voimaa luonnon antimista!

"Kylmänä kautena nautittaessa pakurista saa metsien voimaa - fiilis kohenee heti ja tämä maistuukin hyvältä!"

- Maria

Yksityiskohdat

Tässäpä sinulle puhdikas boksillinen huippusuosittua Instant-pakurijauhetta, josta saat hetkessä loihdittua voittamatonta voimajuomaa päivääsi pelastamaan! Tämän tuotteen sisältämä pakuri (chaga) saa kehosi supervoimat valloilleen ja vahvistaa kroppaasi pysymään täydessä terässä myös kylmän kauden erikoishaasteiden painaessa päälle.

Tätä pakurijuomaa ei todellakaan tarvitse hauduttaa yön yli, vaan se on valmista käytettäväksi veteen sekoitettuna. FSF:n Instant Chaga eli kuumaan veteen lisättävä pakurijauhe on siperialaista alkuperää. Juurikin siellä pakuria on käytetty pisimpään ja siellä se myös tunnetaan parhaiten. Anna siis Siperian opettaa!

Instant Chaga -jauhe on niin sanottua tuplauuttoa (30:n tunnin uutos), joka melkeinpä kaksinkertaistaa jokaisen gramman arvon. Kaiken tämän kruunaa imeytymistätehostavat yrtit, jotka myös monen mielestä kaupan päällisenä parantavat puhtijuoman makua.

Yksittäispakatut instant-jauheet sopivat hyvin sekoitettuna mihin tahansa nesteeseen, ruuanlaittoon tai vaikka raakasuklaaseen. Pussit on helppo ottaa mukaan vaikka treenikassiin tai käsilaukkuun. Kiireisimmät ihmiset kaatavat ne suoraan pussista suuhun ja työpaikoilla usein ihmiset rakastavat kaataa juoman kahvin joukkoon. Kaikille tavoille yhteistä on kuitenkin että erillistä kuumennusta ja uuttoa ei enää tarvitse tehdä.

INSTANT CHAGA on pakuria tehokkaimmillaan!
Yleisesti pakurista:
- Pakurissa on ns. kitiinirakenne, joka on erittäin kovaa ainesta ja pakurin hyödylliset ainesosat ovat tämän kitiinin sisällä. Nämä ainesosat ovat vesi- ja rasvaliukoisia ja ihminen saa niitä käyttöönsä vain te-kemällä pakurista tuplauutoksen.
1) Instant Chagan pakuri on tuplauutettu - mitä pitempään pakuria uutetaan, sitä tehokkaammaksi se saadaan
a) Pitkä kuumavesiuutos - kymmenien tuntien pituinen kuumavesiuutos 100 asteessa (eli moninkertainen kuumavesiuutos toiseksi tehokkaimpaan pakurituotteeseen)
b) Pitkä alkoholiuutos, jolla saadaan pakurin rasvaliukoiset ainesosat elimistön käyttöön. Harva tietää, että alkoholiuutos on pakko tehdä, jotta etenkin suolistolle tärkeitä rasvaliukoisia ainesosia, terpeenejä saadaan irti pakurista
2) Tukevat yrtit tehostavat vaikutusta
a) Siperian Ginseng
- yksi arvostetuimpia yrttejä, joka toimii pakurin kanssa synergiassa keskenään ja tekee Instant Chagasta erittäin tehokkaan
b) Lisätty luonnon oma C-vitamiini, ruusunmarja
- C-vitamiini tehostaa imeytymistä
c) Aito maku ilman steviaa

Instant Chaga ei siis ole vain pakuria, vaan tuplauutettua, erittäin tehokasta pakuria, joka on tehostettu Siperian Ginsengillä ja ruusunmarjalla ja pakattu helppokäyttöisiin yksittäispusseihin.

Huom! Pakuria ei saa käyttää samanaikaisesti antibioottien, penisiliinin ja suonensisäisen glukoosin kanssa. Ei suositella sieniallergiselle.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 4897039310141,4897039310387,4897039311056
  • Ainesosat:
    Ainesosat: Pakuriuute* (chaga), Siperian ginseng -uute*, rantaminttu-uute*, ruusunmarjauute*. *= Luomu
    Ingredienser: Sprängtickaextrakt* (chaga), Sibirisk ginseng -extrakt*, åkermyntaextrakt*, nyponextrakt*. *= Ekologisk
  • Alkuperämaa: Venäjä
  • Tuotetyyppi: Pakuri
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen, villi