Jaksamisjuomajauhe, inkivääri & maca, 180 g

Jaksamisjuomajauhe, inkivääri & maca, 180 g

Normaali hinta: 12,95 €

Special Price 9,90 €

( 55,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Voittamaton voimajuoma antaa puhtia päivään!

Yksityiskohdat

Luonnonmukainen, macaa ja inkivääriä sisältävä, makoisa Jaksamisjuoma on luonnonmukainen urheilu- ja palautusjuomajauhe, joka pitää suola- ja nestetasapainon optimaalisena!

Asiakkaamme suosittelee:
”Masajon Jaksamisjuoma on toimistotyöläisenkin jatkuvan puhdin salaisuus. Turhatkaan palaverit eivät uuvauta, kun pitkäkestoista puhtia hörppii tasaisesti pitkin päivää!” - Mikko

Suomessa valmistettu Jaksamisjuomajauhe on luonnonmukainen energian lataaja. Jaksamisjuomasta saat tarmoa taipaleellesi ihan käden käänteessä!
Kuntoilijoiden ja toimistotyöläisten lisäksi Jaksamisjuomajauhe soveltuu erinomaisesti myös opiskelijoille - sekä käytettäväksi aina silloin kuin tarvitset vähän lisäpotkua päivääsi. 

Jauhe soveltuu myös sekoitettavaksi jogurttiin tai mehuun. Vain mielikuvitus on rajana - jos sekään!

Käyttöohje:
Jaksamisjuoma soveltuu nautittavaksi ennen fyysistä suoritusta, sen aikana ja sen jälkeen. Maratoonarit aloittavat käytön jo viikkoa aikaisemmin tankatakseen tasapainoisen mineraalilatauksen. Suorituksen aikana suosittelemme tuplaamaan veden määrän. Palautumisessa tehon huomaa jo 10 minuutissa. Juoma soveltuu erinomaisesti myös toimistotyöläisen ja opiskelijan energian saantiin. Juhlajuoman saa tekemällä sekoituksen kaksi tuntia ennen tarjoilua, jolloin vaniljan täyteläinen maku tulee herkullisesti esiin.

Jauhepurkki sisältää mittalusikan ja varsin simppelit ohjeet siitä, miten juoma sekoitetaan helposti ja nopeasti.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Lisätiedot

  • EAN: 6430031356021
  • Ainesosat: Masajon intiaanisokeri-täysruokosokeri, Bolivian ruususuola-kristallisuola (5,9%), macajauhe (keltainen, punainen ja musta maca) ja inkiväärijauhe. Voimakassuolainen.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen