Alppi-ghee (kirkastettu voi), 250 ml

Alppi-ghee (kirkastettu voi), 250 ml
14,99 €
( 59,96 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu superfood
Positiivista energiaa huippulaadukkaasta luomu-gheestä!

Yksityiskohdat

Tässäpä tarjolla elämänkumppaniksesi kerrassaan huippulaadukas ghee, jossa perinteinen valmistusmenetelmä sekä korkealaatuinen raa-aine takaavat ylivertaisen maun!

Puhdistamon herkullisen makuinen Alppi-ghee on monien laadukkaimmaksi ylistämää, kirkastettua voita. Erityislaatuista tässä luomu-gheessä on se, että Puhdistamon Alppi-Ghee on valmistettu ruoholla ruokittujen eli grass-fed lehmien luomumaidosta.  

Puhdistamon gheen valmistukseen käytetty luomumaito saadaan siis vapaasti Alppien jylhissä maisemissa vapaana laiduntavilta grass-fed-lehmiltä. Tämä laadultaan ylivertaiseksikin kehuttu kirkastettu voi eli ghee valmistetaan vankkumattomalla ammattitaidolla, perinteisin menetelmin samalla alppisella alueella, Etelä-Saksan Baijerissa.

Koska tähän ghee:hen käytetään vain laadukkainta luomumaitoa ja se valmistetaan perinteisin menetelmin hitaasti ja hienovaraisesti, on Puhdistamon ghee väriltään syvemmän oranssia ja maultaan pehmeämpää ja täyteläisempää kuin "tavanomaiset gheet". Puhdistamon Alppi-Gheen makua voikin hyvillä mielin ja rinta rottingilla luonnehtia herkullisen makeaksi ja paahdetun pähkinäiseksi. Onko tämä Sinun mielestäsi maailman parasta gheetä? Testaa ja päätä ihan itse!

Puhdistamon Alppi-gheen käyttö:

Kirkastettu voi eli ghee sopii mitä mainioimmin paistamiseen ja kaikkeen muuhunkin ruoanlaittoon. Kokeile gheetä myös leivontaan, levitteenä leivän päälle ja puhtipaukkuna rasvakahvin joukossa. Iske kiinni ja ihastu - tässä sinulle maultaan mahtava ghee!

Intian ayrvedassakin jo ammoisista ajoista lähtien käytetyllä gheellä saattaa hyvinkin olla terveyttä edistäviä vaikutuksia mutta juuri tähän saumaan emme valitettasti voi pukahtaa niistä tähän enempää.

Lisätiedot

 • EAN: 6430039221741
 • Ainesosat:

  Kirkastettu voi*

  * = luomulaatua  ingredienser:
  Skirat smör* *Ekologisk
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Ominaisuudet: luomu, superfood