Opti-MSM, 600 g

Opti-MSM, 600 g
24,95 €
( 41,58 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton rawfood vegaaninen
Säästökoko - ja markkinoiden puhtain muoto OptiMSM:ää.

”OptiMSM:ää olen suositellut, se kun ainakin itselläni on auttanut siihen, että jaksan treeneissä paremmin ja palaudun paremmin.”

- Kati, Helsinki”Opti MSM on ehdottomasti suosikkini! Sekoitan sitä aina kovan treenin jälkeen veteen amlan kera. Tämä juoma ehkäisee kauheimmat ankeudet ja näin auttaa palautumisessa. Opti MSM tekee myös hyvää hipiälleni!”

- Maimi"Näin syksyn tullen iskee taas kunnolla treeni-into ja uudet harrastukset päälle, jolloin on hyvä pitää MSM mielessä. Se auttaa kroppaa selviämään kovistakin koetuksista ja pitää kehon muutenkin notkeana ja kimmoisana."

- Jonna

Yksityiskohdat

Foodinin OptiMSM-hiutale on markkinoiden puhtain muoto OptiMSM:stä, eikä näin ollen sisällä kosteudenpoistajia tai paakkuuntumisenestoaineita. Opti MSM on suuressa suosiossa ihon, hiusten, nivelten ja lihasten hyvinvointista kiinnostuneiden keskuudessa. Opti MSM:ää käyttävät myös lukuisat kuntoilijat ja urheilijat sekä venyyttä vaativien lajien (kuten joogan) harjoittajat.

Mitä MSM on?
MSM on yksi elimistömme tärkeistä ravintoaineista, jota emme saa enää luonnosta siinä määrin, kun aikasemmin. MSM:ää esiintyy elimistössämme luonnollisesti ja saamme sitä pienissä määrin ravinnosta. .

Luonnosta MSM:ää saadaan mm. kalasta, lihasta, munista, maidosta ja hyvin pienissä määrin hedelmistä ja vihanneksista.

Annostus ja käyttö:
Käytä OptiMSM:ää 5-10g päivittäin tukemaan elimistön hyvinvointia. OptiMSM:ää suositellaankin erityisesti urheilijoille ja ihmisille, jotka haluavat pitää ihosta, nivelistä, hiuksista ja kynsistä erityisen hyvää huolta.

Aloita käyttö hiljalleen, lisäämällä puhtaaseen veteen ½ teelusikallista. Nosta annostusta hiljalleen ylöspäin aina 1 ruokalusikalliseen asti. Jos urheilet tai käytät MSM:ää terapeuttisesti, suurempia määriä voi käyttää huoletta. C-vitamiinin (mm. Camu Camu) käyttö OptiMSM:n kanssa yhdessä on suositeltavaa.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Lisätiedot

 • EAN: 6430055211160,6430055218220
 • Ainesosat: Ainesosat: 100% OptiMSM.

  Ravintosisältö/100g:
  Energiaa/Energi: 150 kcal
  Proteiinia/Protein: 0 g
  Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 0 g
  Rasvaa/Fett: 0 g
  Ravintokuitua/Kostfiber: 0 g
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: MSM
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, vegaaninen