Opti MSM + C, Ruusunmarja, 200 g

Opti MSM + C, Ruusunmarja, 200 g
17,95 €
( 89,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Nyt nivelet kuntoon!

"Opti MSM + C kuuluu meikän aamurutiineihin! Ite en jaksa hifistellä nii sotken veteen ja kurkusta alas. Mut toimii hyvin esim. smoothien kanssa tai vaikka veden ja mehutiivisteenkera. Urheilijalle must juttu, kun luut ja nivelet kovassa käytössä!"

- vapaaottelija ja Ruohonjuuren asiakas Markus Rytöhonka

Yksityiskohdat

Tässäpä aivan erityisesti niveltesi hyväksi Opti MSM+Ruusunmarja, jossa päätähtenä on tottakai tutkitusti tehokas OptiMSM, jonka toimivuutta C-vitamiinirikas ruusunmarja tehostaa.

Etenkin ruusunmarjalla on tutkittu olevan nivelterveyteen paljon positiivisia vaikutuksia.

MSM+Ruusunmarjassa pitää sisällään tehokkaan kimaran hyvinvointiasi edistäviä aineksia: OptiMSM, orgaaninen C-vitamiini sekä orgaaninen molybdeeni. Tämän lisäksi jauheeseen on tehon trimmaamiseksi vielä lisätty sekä ruusunmarja- että verigreippijauhetta.

Puhdistamon Opti-MSM + Ruusunmarja valittiin Ruohonjuuren parhaaksi superfoodiksi vuonna 2016! Puhdistamon MSM + ruusunmarja on sisältää todella toimivan ja nerokkaan kimaran nivelten, lihasten ihon ja hiustenkin kuntoa edistäviä aineksia. Huippulaadukas ja helppokäyttöinen tuote terveyttäsi tukemaan!

Ruusunmarjaa on tutkittu paljon sen galaktolipidien osalta sekä sen vaikutuksista nivelterveyteen. Tämän johdosta se on erinomainen lisä OptiMSM:lle, joka tunnetusti on ihon, hiusten, kynsien, lihasten ja nivelten kunnosta kiinnostuneiden suuressa suosiossa.

Antioksidanttirikas ruusunmarja vaikuttaa myönteisesti nivelten liikkuvuuteen ja runsaasti C-vitamiinia sisältävänä se pitää vastustuskyvyn kondiksessa. Ruusunmarjalla on tutkittu myös olevan suotuisia vaikutuksia hengitysteiden terveyteen sekä ruuansulatuksen edistymiseen.

Tässä hyvänmakuisessa, veteen sekoitettavassa jauheessa makuna ja värinä toimii verigreippi, joten käyttö on yhtä helppoa kuin MSM+C: -jauheen. Testaa ja totea teho - nyt siis liikettä niveliin ja nivelet kondikseen!

Annostus: 1 tl-1 rkl/päivässä nesteeseen sekoitettuna.

Tuotteen sisältämä C-vitamiini:
- C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen
- C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, ihon, rustojen, luuston ja hampaiden normaalia toimintaa varten
- C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
- C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa
- C-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja
- C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
- C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
- C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
- C-vitamiini edistää E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon
- C-vitamiini lisää raudan imeytymistäHuomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Pidäthän tämän tuotteen visusti pienokaisten ulottumattomissa, kiitos.

HUOM! Tuote sisältää kosteudenimupussin, jota ei ole tarkoitus syödä. Kosteudenimupussit siältävät piioksidia. Vaikka aine ei ole myrkyllistä ihmiselle, sitä ei ole tarkoitettu nautittavaksi. Pussien sisältämä aine ei kuitenkaan pääse kosketukseen tuotteen kanssa.

Lisätiedot

 • EAN: 6430039221376,6430039222052
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Metyylisulfonyylimetaani (MSM), Ruusunmarjamehujauhe, Verigreippimehujauhe, Luomu-Amlamarjauute*, Natriummolybdaatti
  * = luomulaatua.

  ingredienser:

  Metylsulfonylmetan (MSM), Nyponpulver, Blodgrapespulver, Ekologiskt Amlabärsextrakt*, Natriummolybdat 
  * = ekologisk.

 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen