Neitsytkookosöljy, 3 l

Neitsytkookosöljy, 3 l
48,90 €
( 16,30 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Monipuolinen ihmeöljy.

Yksityiskohdat

Luomulaatuinen kookosöljy reilussa 3 litran pakkauksessa. Kookosöljy on tuotettu erityisen hellävaraisesti ja huolella alhaisessa lämpötilassa, hitaasti puristaen.

Käyttö:

Kookosöljy on monikäyttöinen rasva, joka on myös erinomainen maitoallergikoille ja erikoisruokavalioihin. Kookosöljy nesteytyy n. 25 asteessa ja jähmettyy kylmässä: se soveltuu hyvin ruoanlaittoon ja leivontaan sekä on herkullista myös sellaisenaan nautittuna. Kookoksen palamislämpötila on hyvin korkea, joten sitä voi hyvin käyttää myös paistorasvana. Kookosöljyä voi myös käyttää ulkoisesti ihon- ja hiustenhoidossa: Öljystä voi valmistaa hiusnaamion, sitä voi käyttää kosteusvoiteena, hierontaöljynä.

Kookosöljy nesteytyy n. 25 asteessa ja siksi se muttuu juoksevaksi lämpimässä ja jähmettyy kylmässä. Kookosöljy on valmistettu käyttämällä ainoastaan tuoretta kookospähkinän lihaa. Kookosöljymme on puhdas luonnontuote, sitä ei ole puhdistettu väristä, hajustettu, kovetettu (hydrogenoitu) eikä valkaistu eikä sen valmistuksessa ole käytetty kemikaaleja tai korkeaa lämpötilaa. Siksi sen väri, maku ja tuoksu voivat vaihdella.Lisätiedot

  • EAN: 6430051826023,6430055212303
  • Ainesosat: Ainesosat: kylmäpuristettu kookosöljy*.*= luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Filippiinit
  • Tuotetyyppi: Kookos
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen