MCT-öljy, 500 ml

MCT-öljy, 500 ml

Normaali hinta: 15,95 €

Special Price 13,50 €

( 27,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Rasva palamaan ja tehoa treeniin!

Yksityiskohdat

Huikean suosion saavuttanut MCT-öljy on varsin pätevä elämänkumppani etenkin aamukahviin lorautettuna.

MCT-öljyllä rikastetun “rasvakahvin” nautittuasi on sinussa voimaa kuin pienessä kylässä!

MCT-öljy on noussut suureen suosioon suorituskykyään optimoivien, kilojaan karkottavien ja trenditietoisten keskuudessa. MCT-öljyn avulla puolipaastokin sujuu kuin leikki konsanaan - MCT-öljyllä rikastetun aamukahvin avulla jaksat taivaltaa tarmokkaasti puolille päivin. Testaa ja totea teho!


Annostus:
1-2 ruokalusikallista 1-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.

Puhdistamon MCT on ainoastaan kookosöljystä valmistettua, keskipitkiä rasvahappoja sisältävä öljy. Keskipitkät rasvat (MCT, Medium Chain Triglyserides) ovat kaikista rasvoista helpoimmin imeytyviä ja ovat siksi erinomainen tasaisen energian lähde.

MCT-öljy on väritön ja hajuton öljy, joten sen käyttö missä tahansa ruoassa, juomassa tai pirtelössä on helppoa. Paistamista öljyllä ei suositella.

VINKKI: VARSINAINEN VOIMAKAHVI

1 iso kupillinen luomukahvia
40g laadukasta luomuvoita
1-2 rkl Puhdistamon MCT-öljyä

Laita voi ja öljy tehosekoittimeen. Kaada kuuma kahvi päälle ja sekoita pikaisesti. Tasaisesti piristävä ja terävöittävä kahvi on valmis!

Puhdistamon MCT-öljy (Medium Chain Triglycerides) on 100% kookosöljystä valmistettua ainoastaan keskipitkiä rasvahappoja (C8, C10) sisältävää öljyä. Sitä voisi kutsua "tiivistetyksi kookosöljyksi", joka sisältää kaksi tärkeätä rasvahappoa, kapryylihapon ja kapriinihapon. Nämä keskipitkät rasvahapot eivät varastoidu, vaan maksa käyttää ne suoraan energiaksi. MCT-öljy ei siis varastoidu kehoon.

Keskipitkät rasvahapot ovat termogeenisiä, eli ne auttavat kehoa polttamaan ylimääräistä rasvaa tehokkaammin. Lisäksi koska keho pyrkii käyttämään MCT-öljyn rasvat energiana välittömästi nauttimisen jälkeen, sopii MCT-öljy oivallisesti nopeaan energiatankkaukseen vaikkapa salitreenin yhteydessä ilman ylimääräistä hiilihydraattikuormaa.

MCT-öljy on neutraalin makuista ja se sopiikin lähes mihin tahansa juomiin sekä ruokiin tuomaan hyötyjään. Pienikin smoothie antaa hyvin pitkäkestoista energiaa, mikäli lisäät joukkoon ruokalusikallisen MCT-öljyä! Lisäksi ihmiset jotka eivät pidä kookosöljyn mausta, pääsevät nauttimaan MCT-öljyn muodossa sen hyödyistä suurissa määrin.

Yleensä MCT-öljyä ei suositella paistamiseen koska, nuo eristetyt rasvahapot "eivät halaa tosiaan yhtä vahvasti" eli rasvahappojen sidokset hajoavat hiukan herkemmin kuin kookosöljyn tapauksessa. Sen vuoksi korkeissa lämmöissä paistaminen MCT-öljyllä "ei ole suositeltavaa". Huomaathan kuitenkin, että tuo ero on myös melko marginaalinen -> savuamispiste MCT:lle on 160 astetta, kookosöljyllee 180 astetta. Eli periaatteessa MCT-öljyllä voi paistaa, mutta kookos natsaa paistamiseen MCT-öljyä optimaalisemmin.Lisätiedot

 • EAN: 6430039220713
 • Ainesosat: Ainesosat: Fraktioitu kookosöljy

  Ravintosisältö/100g
  Energiaa: 900 kcal
  Proteiinia: 0g
  Rasvaa: 100g
  Hiilihydraattia: 0g

  ingredienser:
  Fraktionerad kokosolja
 • Alkuperämaa: Alankomaat
 • Ominaisuudet: hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen