Sininen hamppurouhe-mix, 350 g

Sininen hamppurouhe-mix, 350 g
5,95 €
( 17,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Sinistä hamppuvoimaa arjen temmellyksiin!

Yksityiskohdat

Suomen luonnon mahtavat siniset marjat yhdessä hyvää tekevän hampun kanssa.

Rouhittu kotimainen hampunsiemen jo itsessään pursuaa ravinteita ja vahvistavia proteiineja ja kuituja. Siihen on tässä mojovassa superpulverissa lisätty vielä kotimaiset siniset "aateliset": mustikka, marja-aronia ja mustaherukka kaupan päälle ja jo on soppa keitetty! Maanmainiota voimavirtaa ja erehtymätöntä luomuenergiaa boostaava rouhemix sopii kuin nalli kalliolle esimerkiksi puuron tai myslin joukkoon tai vaikkapa leivontaa rikastuttamaan.

Testaa ja ihastu ikihyviksi!

Lisätiedot

  • EAN: 6430051640285
  • Ainesosat: Hamppujauhe, mustikka, mustaherkukka ja marja-aronia. EI lisättyä sokeria tai suolaa. Ingredienser: Hampa pulver, blåbär, svarta vinbär och bär chokeberry. INGEN tillsatt socker eller salt.
  • Nutrition Info: Ravintosisältö/näringsinnehåll 100g: Energia/Energi:1350 kJ/325 kcal Rasva/fett: 10,6 g josta tyydyttynyttä/ varav mättade: 1,0 g Hiilihydraatit/ kolhydrater: 7,0 g josta sokereita/ varav sockerarter: 4,5 g Ravintokuitu/ kostfiber: 39,4g Proteiini / protein: 29,3 g Suola /salt: 0 g Laktoosia: 0,0 g/100g Lisäksi luonnon omia vitamiineja ja mineraaleja: A-vitamiini, C-vitamiini, E-vitamiini, K1-vitamiini, Fosfori, Jodi, Kalium, Kalsium, Kupari, Magnesium, Mangaani, Rauta, Rikki, Seleeni, Sinkki/ Förutom naturens egna vitaminer och mineraler: A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, K1-vitamin, fosfor, jod, kalium, kalcium, koppar, magnesium, mangan, järn, svavel, selen, zink
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hamppu