Siitepöly, 100 g

Siitepöly, 100 g
9,95 €
( 99,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta rawfood superfood
Siitepöly saa sinutkin surraamaan!

"Siitepöly on virkeyttä lisäävä voimantuoja, joka elvyttää talvesta nuupahtaneen kehon ja mielen kukoistamaan! Luonnon oma vitamiinipommi - suosittelemme!"

- Heidi"Siitepöly on syksyn tehoagentti, joka pitää vireystilan huikeana. Ajatella, että siitepölyssä on koko ympäröivän luonnon moninaisuus ja kaikkien kasvien se kaikkein parhain tuotos yhdessä teelusikallisessa. Pesosen siitepölyssä on valtavan laaja kasvien variaatio, sillä purkissa on monenvärisiä siitepölypalloja. Huippuyhdistelmä myös ekaluokkalaisen kaura-aamupuurossa: kaakaovoi, baobab-jauhetta, hunajaa ja kultaisia siitepölypalloja ripoteltuna pinnalle. Njam!"

- Hanna

Yksityiskohdat

Ajatella, että siitepölyssä on koko ympäröivän luonnon moninaisuus ja kaikkien kasvien se kaikkein parhain tuotos yhdessä teelusikallisessa. Siitepöly onkin elämäniloa kirvoittavaa mutusteltavaa, joka estää lempeäkin lerpahtamasta!

Siitepöly on luonnon oma puhtipommi, joka suorastaan tursuaa elinvoimaa! Vitalisoiva siitepöly saa taatusti Sinutkin surraamaan!

Tiesitkö, että mehiläisten keräämä siitepöly on ehkäpä planeettamme monipuolisinta ja ravinnetiheintä ruokaa? Siitepöly saa toden totta kaikki supervoimasi valloilleen! Testaa ja totea terhakoittava teho!

Siitepöly on varsinainen tehoagentti, joka pitää vireystilan huikeana. 

Siitepölyn käyttö: Syö sellaisenaan. Lisää jogurttiin, viiliin, puuroon, pirtelöihin tai sekoita ja anna liueta nesteeseen (vesi, mehut).

Annostus: 1/4 tl-1 tl, aloita käyttö hyvin pienillä annoksilla. Yllätys ei liene, että siitepöly voi aiheuttaa oireita siitepölyallergisten keskuudessa.

Mehiläisten siitepöly soveltuu myös erinomaisesti itse tehdyn raakasuklaan valmistukseen.

Siitepölyä kerätään mehiläispesän suulle asetettavan suodattimen avulla, jonka läpi pesään pyrkivien mehiläisten jaloista siitepöly tippuu talteen pesän ulkopuolelle. Suodatin kerää 10-50% mehiläisten siitepölystä, jättäen riittävän määrän ruokaa myös mehiläisten omaan käyttöön.

Pesosen mehiläistarhojen Esa kertoo: Mehiläisten parissa on kulunut 29 vuotta. Ammattimaisesti olemme hoitaneet mehiläisiä 13 vuotta. Tarhamme sijaitsevat Sastamalan ja Hämeenkyrön alueilla, missä maasto on peltojen, metsien ja pienten vesistöjen kirjomaa. Kukkavalikoima mehiläisillämme on hyvin monipuolinen.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Lisätiedot

 • EAN: 6416287110006,6430046220041
 • Ainesosat: Ravintosisältö/100g:
  Energiaa 345 kcal
  Proteiinia 25 g
  Rasvat 8-10 g
  Hiilihydraatit 47 g
  Ravintokuidut 12-14 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Siitepöly
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, rawfood, superfood