Siitepöly, 290 g, 290 g

Siitepöly, 290 g, 290 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton rawfood superfood
Siitepöly saa sinutkin surraamaan!

"Siitepöly on jokaisen aamu-smoothieni perusraaka-aine. Siitä saan aimo annoksen aminohappoja helposti!”

- Venla

" Täyttä tavaraa riittoisassa pakkauksessa, josta riittää isollekin porukalle pitkäksi aikaa. Maistuu aamiaiskulhojen tai pannukakkujen päällä kookosmannan kaverina tai vaikka raakaleivonnaisten koristeena.” -Heidi

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että mehiläisten keräämä siitepöly on ehkäpä planeettamme monipuolisinta ja ravinnetiheintä ruokaa? Siinä on mm. varsin mukavasti kuitua ja proteiinia. 

Siitepöly saa toden totta kaikki supervoimasi valloilleen! Testaa ja totea terhakoittava teho! 


Siitepöly on varsinainen tehoagentti, joka pitää vireystilan huikeana. Ajatella, että siitepölyssä on koko ympäröivän luonnon moninaisuus ja kaikkien kasvien se kaikkein parhain tuotos yhdessä teelusikallisessa. Siitepöly onkin elämäniloa kirvoittavaa mutusteltavaa - testaa ja totea terhakoittava teho!

Kuinka käyttää siitepölyä? Syö siitepölyä hanakasti sellaisenaan. Lisää jogurttiin, viiliin, puuroon, pirtelöihin tai sekoita ja anna liueta nesteeseen (vesi, mehut). Mehiläisten siitepöly soveltuu myös erinomaisesti itse tehdyn raakasuklaan valmistukseen.

Annostus: 1/4 tl-1 tl, aloita käyttö hyvin pienillä annoksilla. Yllätys ei liene, että siitepöly voi aiheuttaa oireita siitepölyallergisten keskuudessa.

Säilytys: Huoneen lämmössä tai kylmässä. Siitepöly säilyy mainiosti kylmässä pidempiaikaista säilytystä varten (esim. pakkasessa). Oikein säilötty siitepöly pysyy hyvänä jopa 12 vuotta! Siitepöly ei jäädy, koska sen kosteusprosentti on noin 3%. Jääkaapissa siitepöly säilyy hieman heikommin, varsinkin jos sitä käytetään säännöllisesti huoneenlämmössä.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6420617151805,6430043700225
 • Ainesosat:

  Mehiläisen siitepöly

  Ravintosisältö / 100 g:
  Energia: 345 kcal
  Proteiinit: 25 g
  Hiilihydraatit: 47 g
  Rasvat: 8-10 g
  Ravintokuidut: 12-14 g

 • Alkuperämaa: Espanja
 • Tuotetyyppi: Siitepöly
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood