Chlorellatabletit, 100 g

Chlorellatabletit, 100 g
12,95 €
( 129,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Puhdistava chlorella helppokäyttöisessä tablettimuodossa!

"Todella arvostan tätä Chlorellaa - ollut lemppari jo pitkään - laatua. Minä ja lapseni syömme tätä aina."

- Kati"Paras chlorella ikinä, ihana rouskutella!"

- Elina

Yksityiskohdat

Chlorella (Chlorella Vulgaris) on yksisoluinen, sinivihreä makean veden levä. Se on monipuolista ravintoa hyvin tiiviissä muodossa.

Chlorella tunnetaan ennen kaikkea laadukkaana proteiinin lähteenä, ja Voimaruoka Chlorellatabletit sisältävätkin proteiinia todella runsaasti. Kehomme tarvitsee ravinnosta kahdeksaa eri valkuaisainetta, joita se ei pysty itse valmistamaan. Chlorella sisältää niistä seitsemää. Chlorella on myös monien tärkeiden mineraalien lähde: siitä saa mm. kalsiumia, rautaa, magnesiumia, fosforia ja sinkkiä. Cholorella on saanut nimensä klorofyllin mukaan, eikä mikään ihme: se on yksi luomakunnan parhaista klorofyllin lähteistä. Chlorella sisältää myös ns. CGF-kasvutekijää (Chlorella Growth Factor), jonka ansiosta se kasvattaa kokonsa nelinkertaiseksi yhdessä vuorokaudessa. Chlorella mm. ylläpitää verisolujen ja maksan terveyttä sekä vastustuskykyä.

Chlorella on saavuttanut laajan suosion superfood-käyttäjien ja hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa. Voimaruoan chlorella on peräisin Yeayama-saariryhmän puhtaudesta –maailman arvostetuimmalta chlorellan tuottajalta, japanilaiselta Yeayama Shokusanilta. Yeayaman saaret sijaitsevat kaukana Japanin mantereesta, noin 2000 kilometrin päässä Tokiosta. Yeayaman chlorella-tuotteet tunnetaan kaikkialla maailmassa korkeasta laadustaan. Korkeaan tasoon kuuluu, että chlorellan soluseinämät on rikottu, jotta ravinteet imeytyisivät optimaalisesti elimistöön.

Käyttöohje: Chlorella-jauhe voidaan sekoittaa smoothieihin tai pirtelöihin. Chlorellan käyttö kannattaa aloittaa annosta vähitellen viikon tai parin viikon kuluessa nostaen, jotta elimistön puhdistusreaktiosta aiheutuva pahoinvointi vältettäisiin. Suositeltu aloitusannos on 1/2 teelusikallista jaHuomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Lisätiedot

 • EAN: 6430049040080
 • Ainesosat: Ainesosat: Chlorella Vulgaris.

  Ravintosisältö/100 g:
  Energiaa 1687 kJ/403 kcal
  Proteiinia 66g
  Hiilihydraatteja 23g
  Rasvaa 12g
  Ravintokuitua 11g
  Natriumia 153mg
  A-vitamiinia 10000mcg (1250%)
  Rautaa 132mg (943%)
  Kalsiumia 225mg (28%)
  Magnesiumia 276mg (74%)
  B1-vitamiinia 1,83mg (166%)
  B2-vitamiinia 6mg (429%)
  B6-vitamiinia 2,1mg (150%)
  Foolihappoa 2400mcg (1200%)
  Klorofylliä 3300mg
  Tryptofaania 1250mg
  (% viittellisestä päiväsaannista)
 • Alkuperämaa: Japani
 • Tuotetyyppi: Chlorella
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen