Chlorella-puristeet

150 tablettia
Chlorella-puristeet
150 tablettia
16,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Elinvoimaa elämääsi chlorellasta!

"Mikä maku, mikä teho! Yhdessä Pukka-sarjan Vehnänorasmehujauheen kanssa tämä puhdistaa ja ravitsee kehon sekä mielen, yhdessä tai erikseen."

- Elina

Yksityiskohdat

Chlorella on ravinnerikas ja klorofyllipitoinen vihreä makeanveden luomulevä, joka on hyväksi kehon happo-emästasapainolle, lisää vastustuskykyä ja puhdistaa kehosta kuona-aineita tehokkaasti ja turvallisesti. Elinvoimaa lisääviä aineita pullollaan oleva, yhdeksi maailman ravinteikkaimmista ruoka-aineista listattu chlorella sisältää runsaasti terveyttä edistäviä ainesosia. Purkki sisältää 150 tablettia (puristetta) makean veden chlorellaa.

100 % luomulaatuinen tuote, joka sopii mainiosti myös vegaaneille.

Klorella on yksi maailman ravintotiiviimmistä ruoka-aineista, joka alkalisoi, puhdistaa, energisoi ja suojelee elimistöä. Se sisältää ainutlaatuista immuniteettia voimistavaa yhdistettä, jota kutsutaan Chlorella Growth Factor (CGF) -nimellä.

Ongelma: Elimistön puhdistaminen raskasmetalleista, energisyyden puute, elimistön happamuus, maksan heikentynyt toiminta, heikentynyt immuniteetti, vähäravinteinen ruokavalio

Clean Chlorella:
• On yksi varhaisimmista mikroskooppisista makeanveden levistä, joita muodostuin yli 2 miljardia vuotta sitten.
• Sisältää runsaasti eri ravinteita mukaan lukien laajan kirjon B-vitamiineja ja sisältää 58% proteiinia.
• Sisältää koko koostumuksestaan noin 2,5% Chlorella Growth Factor-yhdistettä sekä nukleoidihappoja (DNA ja RNA), joiden vuoksi tämä levä voi auttaa korjaamaan solutason, hermoston sekä lihaksiston vaurioita tehokkaasti. Se tehostaa myös makrofaagien, T-solujen ja B-solujen aktiivisuutta ja interferonien tuotantoa. CGF myös lisää valkosolujen, punasolujen ja verihiutaleiden määrää
• On tunnettu sen kyvystä poistaa tehokkaasti raskasmetalleja ja saasteita kehosta, kuten kadmiumia, lyijyä, uraania, elohopeaa sekä dioksiineja.
• Sisältää 3 % klorofylliä eli lehtivihreää, mikä on suurin määrä mitä on mistään ruoka-aineesta löydetty. Klorofyllillä on runsaasti hyödyllisiä vaikutuksia, kuten:
• Antioksidanttisia ja puhdistavia vaikutuksia – klorofylli auttaa neutralisoimaan vapaiden happiradikaalien aiheuttamia tuhoja samalla poistaen sitkeää tukkoisuutta elimistössä.
• Uudistavia vaikutuksia – klorofylli auttaa uudistamaan ja korjaamaan punasoluja.
• Alkalisoivia vaikutuksia – klorofylli auttaa pitämään veren pH-arvon terveellisessä 7.2 lukemassa.

Käyttö:
Jos et ole ennen käyttänyt chlorellaa, aloita käyttö varovasti 1 puriste kerrallaan aterian yhteydessä nautittuna ja kulautettuna alas omena- tai aloe vera-mehun tai veden kanssa. Nosta vähitellen annostusta 2-4 puristeeseen päivässä

Chlorella on ruuansulatustakin avittava, kuona-aineille kyytiä antava ja erittäin ravinteikas valinta rikastamaan ravintosi. Chlorellan nimi juontuu klorofylliä tarkoittavasta sanasta, mikä jo osaltaan antaa kunniaa sen huimalla lehtivihreä- eli krorofylliptioisuudelle.

Antioksidanttirikas chlorella edistää myös maksan toimintaa ja myös siksi se on erittäin hyvä ravitsija mm. detox- eli puhdistuskuurien aikana. Huippuravinteikkaalla, vastustuskykyäkin buustaavalla chlorellalla on kaiken muun hyvän lisäksi tutkittu olevan verisolujen tuotantoa avittavia vaikutuksia.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että chlorellakaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 150 tablettia
 • EAN: 5065000523343
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Chlorella makeanvedenlevä (Chlorella vulgaris)* (500 mg / kapseli). * = luomulaatua

  Ravintosisältö / vuorokausiannos (3 tablettia):
  Energiaa, 22 kJ / 5,25 kcal
  Proteiinia, 0,85 g
  Hiilihydraatteja, 0,15 g
  - joista sokereita, 0 g
  Rasvaa, 0 g
  - josta tyydyttyneitä rasvahappoja, 0 g
  Ravintokuitua, 0,3 g
  A-vitamiinia (beetakaroteenista), 575 mikrog RE
  B12-vitamiinia, 0,75 mikrog
  D-vitamiinia, 9 mikrog
  Rautaa, 3,15 mg
  Foolihappoa, 34,5
  Jodia, 15 mikrog
  Sinkkiä, 3,15 mg
  Klorofylliä, 47,7 mg
  Karotenoideja, 13,7 mg

  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.
 • Alkuperämaa: Kiina
 • Tuotetyyppi: Chlorella
 • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu