Female Multiple-monivitamiini, säästöpakkaus, 262 g

120 tablettia
Female Multiple-monivitamiini, säästöpakkaus, 262 g
120 tablettia
49,95 €
( 190,65 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Monivitamiinien aatelia; kaikki tarvittava näppärästi yhdellä iskulla!

"Female multiple on laadukas ja vakioitu, naisten oma monivitamiini, joka tasoittaa myös hormonitoimintaa. Female multiple on hyvä lisäboosteri alkavaan syksyyn ja talveen. Mun vakkarituote." 

- Elina

"Female multiple on laadukas monivitamiini, erityisesti naisille räätälöity. Hyvä täydennys kevääseen!” 

- Elina

Yksityiskohdat

Solgar-sarjan Female Multiple on vahva ja todella monipuolinen multivitamiinivalmiste, joka on suunniteltu aivan erityisesti naisten tarpeisiin vastaavaksi.

Tässä monivitamiinipurkissa on oikeastaan monta tuotetta samassa - laajan sisältönsä ansiosta se on varsin kokonaisedullinen valmiste naisille. Female Multiple sopii mitä mainioimmin myös vegaaneille. 

Female Multiplen annostus:

1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme. 

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 120 tablettia
  • EAN: 33984012059
  • Ainesosat:

    Yhden tabletin sisältö:

    Kalsium (karbonaatti, bisglysinaatti, sitraatti) 133 mg, Magnesium (oksidi, bisglysinaatti, sitraattI) 133 mg, C-vitamiinia (l-askorbiinihappo) 133mg E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli-sukkinaatti 133 ky) 89mg, Koliini (bitartraatti) 33mg, Inositoli 33mg, B5-vitamiini (Ca-pantotenaatti ) 27mg, B3-vitamiini (nikotiiniamidi) 20mg, B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti) 17mg, B6-vitamiini (pyridoksiini HCl) 17mg B2-vitamiini (riboflaviini, riboflaviini-5-fosfaatti) 17mg, Sitrusbioflavonoidi sekoitus 8mg, Rauta (bisglysinaatti 6mg, Sinkki (bisglysinaatti) 5mg, beetakaroteenia 1,8mg, Muita karotenoideja 5ug, Mangaani (bisglysinaatti) 700ug, Kupari (bisglysinaatti) 500ug, Foolihappo 133ug, Biotiini 100ug, Boori (natriumboraatti) 83ug, Seleeni (L-selenometioniini) 67ug, B12-vitamiini (syanokobalamiini) 67ug, Kromi (pikolinaatti) 67ug, Jodi (kaliumjodidi) 50ug, K-vitamiini (fytonadioni) 6,6ug, D2-vitamiini (ergokalsiferoli 133 ky) 3,3ug. Muut aineet: maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, dikalsiumfosfaatti, natriumalginaatti, hernetärkkelys, mannitoli, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, karboksimetyyliselluloosa, sitruunahappo.

  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Monivitamiinit
  • Ominaisuudet: vegaaninen