Biotiini, 5000 µg

100 tablettia
Biotiini, 5000 µg
100 tablettia
19,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton
Kauneusvitamiini kaikkien huulilla?!

“Biotiini on ohuen ja harvenevan tukan pelastus, ja paras mahdollinen kaveri hiusten kasvatukseen! Olen huomannut kasvuvauhdin tuplaantuvan ja hiusten vahvistuvan huomattavasti kuurin aikana. Siinä sivussa kasvaa myös kynnet.” - 

- Marita

“Hiukset ja kynnet saavat superisti boostia tästä tuotteesta! Vahvistaa, antaa kiiltoa ja elinvoimaa. Sinkkiä vielä kyytipojaksi, niin saadaan maksimaalinen hyöty.”

 - Miia

" Paras biotiini mitä löytyy markkinoilta! Kahden viikon käytön jälkeen alkaa “vauvahiusta” kasvamaan kovaa vauhtia ja vaikutukset näkee myös ihossa ja kynsissä. Plussana vielä, että kapselia ei tarvitse niellä, laittaa vain kielen alle ja imeytyy saman tien elimistöön. Ihan superi."

- Anniina

Yksityiskohdat

Naistenlehti toisensa perään kohisee nyt biotiinista, jota nauttimalla kohennat hiusten, kynsien ja ihon kuntoa. Tässäpä sinulle biotiinia äärimmäisen tehokkasti imeytyvässä muodossa! Superior Source -sarjan mikroimeytyvät MicroLingual -pillerit liukenevat nopeasti suoraan suun limakalvoilta. Siksi ne ovat imeytyvyydeltään huippuluokkaa!

Käyttöohje:
1 tabletti päivittäin. Pidä MicroLingual-pilleriä kielen alla ja se sulaa vähintään 15 sekunnissa.

“Kauneusvitamiiniksikin” kutsuttu, huippusuosion saavuttanut biotiini eli B7-vitamiini tukee aivan eristyisesti ihon, hiusten ja kynsien kuntoa.

Näiden terhakoittavien tehovaikutustensa lisäksi biotiini vaikuttaa myös suotuisasti energia-aineenvaihduntaan.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 100 tablettia
 • EAN: 0076635903108,076635903108,76635903108
 • Ainesosat: Ainesosat vuorokausiannoksessa:
  Biotiini 5000 µg
  Laktoosia (maidosta)
  Acacia-kumia

  Käyttöohje:
  1 tabletti päivittäin. Pidä MicroLingual-pilleriä kielen alla ja se sulaa vähintään 15 sekunnissa.
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: B-vitamiini
 • Ominaisuudet: gluteeniton