Pomebotic-greipinsiemenuute, 50 ml

Pomebotic-greipinsiemenuute, 50 ml
24,95 €
( 499,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Hiio hei ja immuniteetille terää!

Yksityiskohdat

Mainio troppi pöpöjä vastaan!

Ammoisista ajoista saakka tunnettu greipinsiemenuute yhdessä nestemäisen sinkin ja kuparin kera saa lähes ihmeitä aikaan nuutuneelle ololle kylmällä kaudella!

Antibakteerinen greipinsiemenuute on mahtipontinen ravintopommi, joka tekee eetvarttia elimistölle ja torjuu kaikenmoisia infektioita ympäri kehoa. Sinkki ja kupari tehostavat yhdessä rinta rottingilla elimistön puolustusjärjestelmää ja desinfioivat mm.nielussa pöpöjä.

Käyttö: 25 tippaa 3 kertaa päivässä pieneen vesilasilliseen sekoitettuna

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • EAN: 8436012150846
  • Ainesosat: Puhdistettu vesi, greipinsiemenuute (Citrus paradisi), askorbiinihappo (C-vitamiini), luonnollinen greippiaromi, oreganouute (Origanum vulgare), neilikkauute (Syzygium aromaticum), kupariglukonaatti, sinkkiglukonaatti, säilöntäaine: kaliumsorbaatti. Ingredienser: Renat vatten, grapefruktfrö extrakt (Citrus paradisi), askorbinsyra (C-vitamin), naturlig grapefrukt smak, oregano extrakt (Origanum vulgare), nejlikextrakt (Syzygium aromaticum), kopparklukonat, zinkglukanat, konserveringsmedel: kaliumsorbat.
  • Alkuperämaa: Espanja
  • Tuotetyyppi: Greippiöljy