Omenasiiderietikkajuoma, inkivääri-kurkuma , 330 ml

Omenasiiderietikkajuoma, inkivääri-kurkuma , 330 ml
3,95 €
( 11,97 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Terveysjuomien parhaimmistoa - kietaise kitaasi ja innostu itsekin!

YksityiskohdatIskevältä inkivääriltä ja kurkumalta mukavasti maistuva, omenaviinietikkapohjainen Lo Bros -terveysjuoma on nyt tarjolla kukkeaksi kulauteltavaksesi. Tällä omenaviinietikkapohjaisella trendijuomalla on ruuansulatusta parantava vaikutus, mm. sisältämänsä inkiväärin ansiosta.


Tämän omenaviinietikkapohjaisen superjuoman sisältämä kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa nyt juoman avulla varsin vaivattomasti kurkuma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolikin kurissa!
Jenkeissä trendi- ja terveystietoiset ovat jo kotvasen aikaa sammutelleet janojaan omenaviini- tai -siiderietikkapohjaisilla juomilla. Ne virkistävät mieltä ja kroppaa - sekä saavat taatusti makuhermotkin helähtelemään.

Omenasiiderietikkapohjaiset juomat ovat nousseet suureen suosioon etenkin suolistonsa hyvinvointia ja ruuansulatuksen toimivuutta arvostavien keskuudessa.

Omenaviinietikkapohjainen luomunautinto on hyvää tekevä puhtijuoma, jonka liepeilläkään eivät lisäaineet livu. Tästä makuelämyksestä saat kahmalokaupalla lisätarmoa taipaleellesi - helposti ja herkullisesti!

Lo Bros -sarjan inkiväärillä ryyditetty ihanuus saa ruuansulatuselimistösi iloiseksi! Lo Bros -omenasiiderietikkapohjainen terveysjuoma sopii täydellisesti janojuomaksi sekä aterian kylkeen nautittavaksi. Inkivääri antaa tälle jalolle janonsammuttajalle entistä raikkaamman terän - ja terhakoittaa myös lukuisilla terveysvaikutuksillaan. Lo Bros -sarjan omenaviinietikkapohjainen inkiväärijuoma on mahdottomas maukas ja hersyvän terveellinen vaihtoehto sokeri- ja kofeiinipohjaisille virvoitusjuomille. Tämän juoman vatsasikin valitsisi!

Jalo janonsammuttaja etsii uutta kotia, pääseekö kulauteltavien kuningas kenties sinun makuhermojasi helisyttelemään?

Suosittelemme, sillä tämä trendikäs janonsammuttaja on toden totta terveyttä tulvillaan! Tässäpä tarjolla kumppanikseksi ihanalla inkiväärillä maustettu herkkujuoma, josta vatsasikin iloitsee. Tämä mahtava Lo Bros -juoma tukee ruuansulatusta sisältämänsä inkiväärinkin ansiosta!

Suosittelemme suurella sydämellä tätä laadukasta, makuhermoja helisyttelevää Lo Bros -juomaa kietaistavaksi kitaan myös silloin, kun veto on poissa ja olo kuin olmilla.
Tämän ihanan "ihmejuoman" hörpättyäsi tunnet vaikutukset ihan itse!

Lo:n veljekset (The Lo brothers) kasvoivat perheessä, jossa laadukas ruoka ja juoma olivat sydämen asioita. Kasvettuaan aikuisille veljekset perustivat Lo Bros -nimisen yrityksen, kenties juurikin tuon oikeaa ruokaa ja rehellistä ravintoa painottavan kotikasvatuksensa tuloksena. Lo:n veljekset alkoivat valmistaa aluksi pieniä määriä kotitekoista kombuchaa pikkuruiselle, mutta uskolliselle melbournelaisjoukolle. Sana voittamattomista voimajuomista levisi pian laajemmalle ja tuotanto laajeni ympäri Australiaa ja Uutta Seelantia.

Ruohonjuureen Lo Bros -mahtijuomat saapuvat Englannissa, jossa niitä valmistetaan Lo:n veljesten alkuperäisillä resepteillä.

Lo Bros -juomat ovat kulauteltavia, joita vatsasikin ostaisi. Sarjan kombuchat ja omenaviinietikkapohjaiset juomat ovatkin vuosien varrella nousseet suureen suosioon niin terveellisiä juomia kuin ruuansulatuksen toimivuutta arvostavien keskuudessa.

Lo Bros -terveysjuomat ovat vähäsokerisia viettelyksiä, jotka tuovat elinvoimaa elämääsi. Juo siis itsesi entistäkin ehommaksi!

Huomaathan, että tämän tuotteen hinta kaikissa myymälöissämme on panttimaksun verran enemmän. Teknisistä syistä johtuen panttimaksua ei veloiteta verkkokaupasta ostetusta tuotteesta ja siksi tämä tuote maksaa verkkokaupassa pantin verran vähemmän. Pahoittelemme epätäydellisyyttä.

Lisätiedot

 • EAN: 5060593390112
 • Ainesosat:

  Suodatettu vesi, omenasiiderietikka* (3%), raakasokeri*, omenamehutiiviste*, kurkumamehu, inkiväärimehu, luonnollisia aromeja (<1%) (inkivääri), elävää viljelystä (<1%).

  *=Kontrolloitua luomulaatua

  Ingredienser: Filtrerat vatten, äppelcidervinäger* (3%), råsocker*, äppeljuicekoncentrat*, gurkmejajuice*, ingefärsjuice*, naturliga smakämnen (<1%) (ingefär), biokultur (<1%). 

  *=Kontrollerad ekologisk odling.
    

 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Omenaviinietikka
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen