Probiootti Plus

100 kapselia
Probiootti Plus
100 kapselia
19,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Mitähän vatsasi ostaisi?

Yksityiskohdat

Mitähän vatsasi valitsisi? Huikean suosion saavuttanut maitohappobakteerikimara PROBIOOTTIplus sisältää neljä erilaista bakteerikantaa. PROBIOOTTIplus sopii jatkuvaan käyttöön ihan koko perheelle. 

Probiootteja voi myös oikein oivallisesti käyttää kuuriluontoisesti esimerkiksi lääkekuurien ja ulkomaanmatkojen aikana. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan. Kapselit sopivat mitä mainioimmin myös säännölliseen, jokapäiväiseen käyttöön. Fiksu valinta hyvinvointisi tueksi.

Annostus:
1-3 kapselia päivässä, mieluiten tyhjään mahaan illalla ennen nukkumaanmenoa. Kapselit niellään kokonaisina veden kera tai voidaan avata ja ripotella viileän ruuan joukkoon.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Probiootit ovat saavuttaneet suuren suosion suoliston hyvinvointia arvostavien keskuudessa. Miksi suolistosta sitten kohkataan niin kovasti?

Tiesithän, että suoliston kunnolla on suora vaikutus aivojen toimintaan ja sitä kautta esimerkiksi mielialaan? Ei turhaan sanotaan, että suolisto on ihmisen toiset aivot! Kun pidät hyvää huolta suolistosi bakteerikannasta, huolehdit samalla terveydestäsi varsin kattavasti.

Suolistossa on 1,5 kg bakteereja - se on 10 kertaa enemmän kuin solujen määrä koko ihmiskehossa. Suolisto on hyvinvoinnin alkulähde ja siksi siitä kannattaakin pitää hyvää huolta!

Myös vastustuskyvyn juuret ovat suolistossa - ja itse asiassa myös suurin osa elimistön serotoniinista valmistuu suolistossa. Siksipä maata pitkin mataava mielialakin voi olla yhteydessä huonosti voivaan suolistoon.

Ruoansulatus alkaa suusta - eikä vatsalla ole hampaita. Siksi huolellinen pureskelu on ruuansulatuksen toiminnan kannalta erityisen tärkeää. Kun pureskelee ruokansa hyvin, vaikuttaa suosuisasti vatsankin hyvinvointiin.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 100 kapselia
 • EAN: 6413620600712
 • Ainesosat:

  Inuliini (sikurinjuuresta)
  Kalsiumkarbonaatti
  Glukoosimonohydraatti (maissista)
  Maitohappobakteerivalmiste
  Mannoosi
  Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi)
  Selluloosakapseli

  Vaikuttavat aineet:
  Maitohappo- ja bifidobakteerit (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, 2,1x109 cfu / kapseli)
  Inuliini ja glukoosimonohydraatti
  Kalsiumkarbonaatti
  Mannoosi

  ingredienser: Inulin (från cikoriarot) Kalciumkarbonat Glukosmonohydrat (från majs) Mjölksyrabakteriepreparat Mannos Klumpförebyggande medel (magnesiumsalter från växtfettsyror, mikrokristallint cellulosa, kiseldioxid) Kapsel av cellulosa Aktiva ämnen: Mjölksyra- och bifidobakterier (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, 2,1x109 cfu / kapsel) Inulin och glukosmonohydrat Kalciumkarbonat Mannos
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Probiootit
 • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen