Monilac-Metabolic 60 kps

Monilac-Metabolic 60 kps
26,50 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Tueksi painonhallintaan!

Yksityiskohdat

Probioottivalmiste olon keventämiseksi.

Terveys alkaa suolistosta.. Nyt on kehitetty aivan uudenlainen maitohappobakteerivalmiste tukemaan energia-aineenvaihduntaa ja näin ollen myös vilkastuttamaan painonpudotusta.

Mukana temmeltää tehokas omanlaisensa maitohappobakteerikanta Bifidobacterium lactis BPL1, koliini, joka edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa sekä rasva-aineenvaihduntaa sekä edistää myös maksan toiminnan pysymistä normaalina ja B6- vitamiinia joka myös: edistää normaalia kysteiinin synteesiä, normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa, normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa, normaalia proteiini-ja glykogeeniaineenvaihduntaa, normaaleja psykologisia toimintoja, normaalia veren punasolujen muodostumista, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistää hormonitoiminnan säätelyä.

Testaa siis oitis ja huomaa virvoittava vaikutus!

Vaikuttavat aineet: /1 kaps:

Bifidobacterium lactis BPL1  CFU 10x109,  Koliini/Kolin 100 mg, B6-vitamiini/Vitamin B6 2,8 mg (200%*) .

1 kapseli sisältää 10 miljardia maitohappobakteeria. *% Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6417778160838
  • Ainesosat: Koliinibitartraatti, maitohappobakteeri (Bifidobacterium lactis BPL1), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), maltodekstriini (tapioka), pyridoksaali- 5′-fosfaatti (B6-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja rasvahappojen magnesiumsuolat) Ingredienser: Kolinbitartrat, mjölksyrabakterie (Bifidobacterium lactis BPL1), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), maltodextrin (tapioca), pyridoxal 5′-fosfat (vitamin B6), antikroppmedel (kiseldioxid och fettsyror)
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Probiootit