Detox-puhdistuskuuri iholle (7 päivän tehokuuri), 80 g

7 x 11,43 g:n annospusseja
Detox-puhdistuskuuri iholle (7 päivän tehokuuri), 80 g
7 x 11,43 g:n annospusseja

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Seitsemän päivän tehokuuri ihonpuhdistuksen tueksi!

Yksityiskohdat

Tässäpä täsmätuote ihanalle ihollesi! Puhtaan ja heleän ihon saat aikaiseksi tätä seitsemän päivän nopeaa tehokuuria hyödyntämällä. Tämä detox-puhdistuskuuri on aivan erityisesti suunniteltu ihon kuntoa avittamaan. Se tekee eetvarttia ihosi kunnolle mm. sisältämänsä takiaisen ansiosta!

Nesteeseen sekoitettava jauhe on pakattu näppäräkäyttöisiin annospusseihin, joita pakkauksessa tulee yhteensä seitsemän kappaletta - eli yksi jokaiselle tehokuuripäivälle. Ihon detox-kuurin tehoainekset tempaistaan suoraan luonnon antimista - menossa ei lainkaan ole mukana keinotekoisia maku- tai makeutusaineita.

LISäETU: Kampanjapakkauksessa mukana Konjac-puhdistussieni, jolla entisestään tehostat ihanan ihosi puhdistautumista!

Puhdas ja heleä iho – luonnon puhdistavilla ainesosilla:
- 7 päivän nopea tehokuuri ihosi kunnon kohentamiseksi ja ihosi puhdistumisen tueksi
- Nesteeseen sekoitettava jauhe kätevässä annospussissa

Luomulaatuiset puhdistavat ainesosat:
• Takiainen
• Nokkonen
• Vehnänoras
• Koivu
• Rosmariini
• Psyllium
• Spirulina

Detox-kuurin sisältämä takiainen (Arctium lappa) edistää ruuansulatusta ja vaikuttaa suotuisasti ihon sekä nivelten terveyteen. Vastustuskykyäkin buustavaa takiainen avittaa kuona-aineiden poistumista munuaisten toimintaan suotuisasti vaikuttamalla.

Tämän tuotteen sisältämä koivu (Betula pendula) avittaa virtsateiden terveyttä ja ja parantaa ruuansulatusta. 

Detox-kuurissa aineksena paistatteleva nokkonen on rautapitoinen luonnon vanttera voimantuoja! Vaatimattoman näköinen nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia sekä sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa!

Tuotteessa komeileva, huippuravinteikas spirulina vaikuttaa suotuisasti verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään. Elinvoimaa ja vitaalisuutta lisäävä spirulina on monipuolisesti ravitseva valinta, jonka on todettu laittavan myös kiloille kyytiä!

Detox-kuurin sisältämä, kuituikas psyllium auttaa pitämään huolta verisuonten terveydestä! Erittäin runsaan kuitupitoisuutensa (85-87 %) vuoksi psyllium tasapainottaa vatsan toimintaa ja auttaa ylläpitämään kylläisyyden tunnetta. Psyllium onkin hyödyksi sekä ummetusta vastaan taisteleville sekä heille, jotka tahtovat välttää liian suurten ruoka-annosten popsimista.

Annostus: 1 annospakkaus/ päivä. Suositellaan nautittavaksi kuuriluontoisesti seitsemän päivän ajan (eli pakkauksen keston ajan).

 

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

 

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 7 x 11,43 g:n annospusseja
  • EAN: 5411386890256
  • Alkuperämaa: Belgia
  • Tuotetyyppi: Detox, Ihokuuri
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen