Kurkumasuihke, kurkumiinisuihke (Turmeric Spray), 25 ml

Kurkumasuihke, kurkumiinisuihke (Turmeric Spray), 25 ml

Normaali hinta: 27,90 €

Special Price 19,99 €

( 799,60 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Ruohonjuuren parhaaksi ravintolisäksi valittu Kurkumasuihke imeytyy ylivertaisesti!

Nordic Health -sarjan Kurkumasuihke on loistava tuote! Kaikki kurkuman hyödyt superhelpossa suihkemuodossa. Tästä herkullisenmakuisesta suihkeesta on tullut pysyvä osa aamurutiinejani, ja sen myötä myös vastustuskykyni on pysynyt erinomaisessa kunnossa.”

- Onni Kauppinen, lukkopainija ja Ruohonjuuren asiakas

"Aivan mahtava tuote! Maistuu lapsillekin kuin “karkkisuihke”. Kurkumaa kätevästi koko perheelle terveyden tueksi!" 

-Heidi

“4 suihkausta päivässä suun limakalvoille ja saat todella helposti kaikki kurkuman terveyshyödyt hyvin imeytyvässä muodossa ja kaiken kukkuraksi maistuu hyvältä." -

-Inga

Yksityiskohdat

Tuotteen parasta ennen -päiväys on 31.12.2019 - siksipä saatkin nyt pontta tuovan huippusuihkeen itsellesi aivan erityisen edullisesti.

Suureen suosioon maailmalla ampaissut Kurkuma suihke (Turmeric Daily Oral Spray) on valittu Euroopan parhaaksi terveystuoteuutuudeksi - eikä lainkaan syyttä!

Kurkumasuihke valittiin myös Ruohonjuuren parhaaksi tuotteeksi lokakuussa 2017: "Euroopan parhaaksi terveystuotteeksi viime vuonna valittu Kurkumasuihke on melkeinpä vallankumouksellinen vaihtoehto terveyttä monipuolisesti tukevan kurkuman hyödyntämiseksi. Kurkumasuihkeesta kurkumiini imeytyy tehokkaaasti, suoraan suun limakalvojen kautta. Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Huipputehokkaassa suihkemuodossa mestarillinen kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena!" - Ruohonjuuren henkilökunnasta koostuva raati perusteli valintaansa.

NordicHealth Kurkuma suusuihke on valittu näiden lisäksi myös "Vitamiinit ja ravintolisät"-kategorian voittajaksi Janey Loves Platinum Awards 2018 -äänestyksessä!

Kurkumasuihke on fiksu valinta: imeytyvyydeltään ylivertainen vaihtoehto - ja varsin helppokäyttöinen ravintolisä.

Kurkumasuihkeesta kurkumiini imeytyy tehokkaaasti, suoraan suun limakalvojen kautta

Kurkuman hyödyt ja käyttö terveyden tukena:
Hyvinvointia monipuolisesti buustaavien vaikutustensa ansiosta huippusuosituksi kiirinyt kurkuma pitää huolta luista ja nivelistäsi. Kurkumiinilla on myös antioksidanttisia vaikutuksia.

Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis huipputehokkaassa suihkemuodossa mestarillinen kurkuma terveytesi tueksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa.

Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, jonka tehoa hyvinvoinnin monipuolisena edistäjä ei turhaan. Tässä suihkeessa juurikin tuo kurkumiini on erittäin hyvin imeytyvässä muodossa kehosi käytettäväksi.

Annostus ja käyttö:
Suihkauta 4 suihkausta päivässä posken limakalvoille. Yksi suihkautus sisältää 1,300mg kurkumaa. Ravista ennen käyttöä. Pullosta saa 120 suihkausta. Sopii vegaaneille. Ei sisällä keinotekoisia väri-tai makuaineita. Raikas appelsiinin maku!

Nordic Health vitamiinisuihkeiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health vitamiinisuusuihkeiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksella sekä imeytymisreittitutkimuksella Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 96170830
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vesi, ksylitoli, kurkumiiniuute, arabikumi, kaliumsorbaatti, sitruunahappo,appelsiiniöljy, ksantaanikumi.

  • Nutrition Info: vegaaninen, laktoositon
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Itsehoitosuihkeet
  • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen