Kurkumakapselit (kurkumajuuriuutekapselit)

Kurkumakapselit (kurkumajuuriuutekapselit)
19,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Kurkumalla tulehduksiakin vastaan!

Yksityiskohdat

Pukka-sarjan huippulaadukkaat kurkumauutekapselit ovat luonnollinen yhdistelmä kokonaisesta ja tiivistetystä kurkumajuuriuuteesta. Kurkuma on viljelty ja kerätty hienoimmilta alueilta, joissa kurkumajuuri on kasvanut hedelmällisessä maaperässä.

Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, joka kannattaa oitis napata "siäiseksi sankarikseen".

Kurkuman hyödyt ja käyttö terveyden tukena:
Maustekäytön lisäksi kurkuman ansiot terveyden tukena ovat yltäneet viime aikoina paljon entistä laajempaan tietoisuuteen.

Kurkuman käytön hyödyt perustuvat suurimmaksi osaksi sen sisältämään kurkumiiniin, joka pitää huolta luista ja nivelistäsi. Kurkumiinilla on myös antioksidanttisia vaikutuksia.

Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis kurkuma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa.


Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, jonka tehoa hyvinvoinnin monipuolisena edistäjä ei turhaan ylistetä!

Pukan terhakoittavan terveelliset kurkumakapselit sisältävät myös pippuria, joka myös osaltaan tekee tuotteesta oikein oivallisen.

Annostus: max 2 kapselia päivässä.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. .

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 5060229011855
  • Ainesosat: Ainesosat: Kurkuman juuri, kurkuma uute 10:1, pitkäpippuri (Piper longum), Nutrigest Seagreens® arktinen merilevä, inkiväärin juuri, spirulina.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Kurkuma
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen