Kollageenivesi, sitruuna-lime & inkivääri, 330 ml

Kollageenivesi, sitruuna-lime & inkivääri, 330 ml
1,99 €
( 6,03 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

sokeriton
Kauneusjuoma vailla vertaa!

Yksityiskohdat

Raikas janojuoma arjen sykkeeseen ja hipiän hehkuksi! Nyt myös sitruuna-lime-inkiväärin makuisena!

Sisäinen kauneuden hoito ei voisi olla enää tästä helpompaa! Tässä mahtijumassa komeilevat ja sisäistä säihkettä luovat loistava aisapari kollageeni sekä hyaluronihappo, ryppyjen ja juonteiden kauhistukseksikin tituleeratut taika-aineet. 

Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta - peräti 70-75%. Tiesitkö, että noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykyään tuottaa kollageenia? Kollageenin tuotanto siis vähenee iän myötä.

Me kaikki olemme yksilöitä, joten muutokset kollageenin tuotannossa tapahtuvat myös yksilölliseen tahtiin. Nuoressa ihossa kollageenia on peräti 70-75%. Kun kollageenin määrä vähenee, ryppyjä, juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä alkaa näkyä iholla. Kollageenilisät ovatkin nousseet suureen suosioon ihon kauneudesta ja nivelten hyvinvoinnista kiinnostuneiden keskuudessa

Hyaluronihappoa löytyy luontaisesti ihmisen kehosta, eniten silmistä ja nivelistä. Hyaluronihappo on merkittävä, vettä sitova molekyyli kehon sidekudoksissa, ja se voi auttaa mm. kuivasilmäisyyteen sekä helpottaa nivelkipua. Perinteisesti hyaluronihappoa on käytetty ihon hoidossa sen kosteuttavien ja anti-aging -ominaisuuksiensa ansiosta.

Tässä juomassa ei ole myöskään sokeri tärvelemässä raikastavaa kokemusta! Kollageeni on hydrolisoitua nautakollageenia ja sen määrä on 2,5 g per annos. Lisäksi mukana kirmaa C-vitamiini, joka tehostaa kollageenin imeytymistä.

Nappaa siis oitis tölkki kainaloosi ja kohota säihkyvä olemuksesi uusiin korkeuksiin!

Lisätiedot

  • EAN: 6430050009786
  • Ainesosat: Hiilihapotettu lähdevesi, hydrolysoitu nautakollageeni, natrium-L-askorbaatti, natriumhyaluronaatti, luontainen aromi(sitruuna-lime, inkivääri) Ingredienser: Kolsyrat källvatten, hydrolyserat bovint kollagen, natrium-L-askorbat, natriumhyaluronat, naturlig smak (citron-lime, ingefära)
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Kollageeni, Terveysjuomat
  • Ominaisuudet: sokeriton