Acidophilus Forte, 5.5 g

15 kapselia
Acidophilus Forte, 5.5 g
15 kapselia
25,90 €
( 4 709,09 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Tehokuuri maitohappobakteereiden aatelia - testaa ja totea teho!

Yksityiskohdat

Mikrokapseloitu maitohappobakteerituote, joka on suunniteltu kestämään maha- ja sappihapot matkalla suolistoon (Microcell® -mikrokapselointi). Maitohappobakteereille on yleisesti asetettu tehokkaan päiväannoksen rajaksi 6,5 miljardia bakteeria. Yhdessä Acidophilus kapselissa on 30 miljardia elävää maitohappobakteeria. Kapselin kuori on valmistettu selluloosasta, eikä siinä ole eläinperäisiä aineita. Sopii vegaaneille ja vegetaristeille.

Annostus: Aloita Acidophilus (asidofilus) fortella 1-2 kapselia päivässä kahden viikon ajan, jatka Acidophiluksella 1-2 kapselia päivässä ylläpitoon.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 15 kapselia
  • EAN: 6417152091024
  • Ainesosat: Ainesosat: Lactobacillus acidophilus - bakteereja, Bifidobacterium bifidum ja Bifidobacterium lactis - bakteereja, Frukto-oligosakkaridi (FOS), Täyteaine (selluloosa), Paakkuuntumisenestoaine (piioksidi)

    ingredienser:

    Lactobacillus acidophilus - bakterier, Bifidobacterium bifidum och Bifidobacterium lactis - bakterier, Frukto-oligosakkarider (FOS), Fyllnadsmedel (cellulosa), Klumpförebyggande medel (kiseloxid)

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen