Siementyyny versotukseen, punakaali

12 kpl
Siementyyny versotukseen, punakaali
12 kpl
36,95 €

Saatavuus: Saatavilla vain verkkokaupassamme

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava gluteeniton lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Versotus ei ole ollu ikinä näin palkitsevaa!

Yksityiskohdat

Ruohonjuuren verkkokaupan valikoimiin on saapunut Heimgart-mikroversotussysteemi, joka on niittänyt maailmalla kehuja kätevyytensä ansiosta.
Heimgart on mikroversojen kasvatusjärjestelmä, joka toimii täysin ilman multaa ja ilman jatkuvaa kastelua. Kasvukausi on siis käsillä koko ajan.

Heimgartin siementyynyt ovat luomulaatuisia. Niissä käytetään vain luonnonkuituja ja luonnollista sideainetta sekä luomu​​siemeniä (DE-ÖKO-070).
Siementyynyt valmistetaan yhteistyössä Punaisenristin karitatiivisissa työpajoissa ja ne on sertifioitu EU-BIO-asetuksen (DE-ÖKO-070) mukaisesti. Posliiniastian valmistaa Seltmann Weiden-posliinitehdas erityisesti Heimgartille.
Myymme siementyynyjä ainoastaan 12 kpl paketeissa.

Tämä siementyyny sisältää punakaalin siemeniä. Punakaalin maku on aromaattinen ja makeahko, ja sen versot ovat täynnä vitamiineja ja mineraaleja. Punakaalin siementyynyistä kasvaa keskimäärin 25 grammaa versoja.

Alkuun päästäksesi tarvitset Heimgart-aloituspakkauksen. Jatkossa voit tilata vain haluamiasi siementyynyjä.
Aloituspakkaus sisältää seuraavat asiat:

a) Posliininen kasvatusastia, joka kestää kulutusta ja on periaatteessa ikuinen.
b) Ruostumattomasta teräksestä valmistettu idätyslevy. Ruostumaton teräshän on antibakteerinen jo sinänsä. Lisäksi Heimgart-idätyslevy on saanut elintarvikehionnan, joka tekee siitä vielä tehokkaamman mikrobien kasvun estäjän.
c) Kaksi siementyynyä.

Heimgart-mikroversotyssysteemin ideana on tehdä terveellisen tuoreruuan kasvattamisen ja nauttimisen mahdollisimman vaivattomaksi myös ahtaissa kerrostaloasunnoissa asusteleville ihmisille. Aiemmin tuoreruuan kasvattelu ei ole ollut kovinkaan helppoa urbaaneille ihmisille, joilla ei ole puutarhaa tai parveketta.

Versoista virtaa ja vitamiineja!

Itsekasvatetut idut ja versot ovat tehokasta tuoreruokaa, jotka tuuppaavat näppärästi elinvoimaa sekä keholle että mielelle! Tuoreen ruuan kasvattaminen sujuu myös melko vaivattomasti - etenkin, jos on tullut hankkineeksi hommaan optimaaliset pelit ja vehkeet!

Miksi ihmisen sitten oikein kannattaa tuottaa tuoretta ruokaa omassa kotonaan? Ruohonjuuren kysymyksiin vastaili versojen taitaja Ilkka Manner.

Versot eli nuoret kasvit ovat täynnä vitamiineja, kivennäisaineita ja fytokemikaaleja, jotka ovat biologisesti aktiivisia. Siksi ne buustaavatkin terveyttä enemmän kuin täysikasvuiset vihannekset, Manner pohjustaa.

Versoissa ravinteet (eli vitamiinit, mineraalit ja muut hivenaineet) ovat kaikki elimistön helposti hyödynnettävissä sangen tiiviissä muodossa - nuoret kasvit ovatkin fytomaailman supersankareita ja varsinaisia tehopakkauksia!

NÄIN TILAAT HEIMGART-TUOTTEITA RUOHONJUUREN VERKKOKAUPASTA:

Tilauksesi toimitetaan sinulle suoraan Heimgartilta erillisellä toimituksella.
Tilatessasi samalla Ruohonjuuren verkkokaupan tuotteita, tilauksesi toimitetaan kahtena erillisenä lähetyksenä.
Heimgartin tuotteet ovat tilattavissa ainoastaan verkkokaupastamme. Toistaiseksi tuotteet eivät ole myynnissä kivijalkamyymälöissämme.
Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä Heimgartin asiakaspalveluun: info@heimgart.fi. Samoin, jos haluat palauttaa tai reklamoida tilaamastasi Heimgart - tuotteesta, otathan yhteyttä heidän asiakaspalveluun.

Huom. Jos haluat tilauksesi noudolla Kampin myymälästämme, Heimgart toimittaa tuotteet myymälään. Tällöin noudon käsittely-/toimitusaika on hiukan tavallista pidempi. Laitamme sinulle viestiä/sähköpostia, kun tilauksesi on noudettavissa.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 12 kpl
  • EAN: 4260220929970
  • Ainesosat: Luomusertifioituja punakaalin siemeniä (Brassica oleracea convar. capitata var. rubra L.).
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Idätys
  • Diet: elävä ravinto, rawfood
  • Ominaisuudet: biohajoava, gluteeniton, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen