Hasselpähkinäjauho, 500 g

Hasselpähkinäjauho, 500 g
17,99 €
( 35,98 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen

Hyppää hassel, hyppää hassel, hyppää hasselin siivelle!

Yksityiskohdat

Hasselpähkinäjauho on oivallinen kumppani ravinteikkaampaan leivontaan!

Hieno hasselpähkinäjauho on mahtava makunautinto, joka on huolella valmistettu kokonaisista, raw food-laatuisista hasselpähkinöistä. Tämä lempeä leivonta-aines on luontaisesti gluteeniton ja huisin herkullinen valinta.

Pähkinäjauho sopii toki esimerkiksi myös jogurtin tai viilin kera nautittavaksi tai puuron päällä popsittavaksi.

Herkulliselta maistuvat, ravinnetiheät hasselpähkinät ovat mitä mainioin kaliumin, kalsiumin ja magnesiumin lähde. Niissä on myös rautaa.
Hasselpähkinöissä on vain vähän imeytyviä hiilihydraatteja mutta runsaasti hyviä rasvahappoja, jotka tukevat terveyttäsi
Proteiini- ja kuiturikkaat pähkinät edistävät tutkitusti painonhallintaa ja ovat hyväksi sydämen terveydelle.

Tällä mainiolla jauholla saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä kertaa emme voi sanoa niistä tämän enempää.

---------------------

Espanjalaisten pientuottajien luomuherkkuja nyt Ruohonjuuresta!

Nyt voit lumoutua Ruohonjuuressa Adukin upean, espanjalaisen luomuprojektin hehkeimmistä hedelmistä!

Aduki aloitti viime vuonna hienon, espanjalaisten pientilojen ja pientuottajien kanssa tehtävän yhteistyöprojektin, jonka salskeaa satoa voit noukkia koriisi Ruohonjuurenkin hyllyiltä. Tarkoin valikoidut laatutuotteet tulevat suoraan tiloilta ja pienyrityksiltä, ilman välikäsiä – tuoreena, Espanjan auringossa kypsyneenä ja aina tuoreimmasta sadosta kerättynä. Ja aina tietenkin luomulaatuisina!

Luomumyynnin tullessa merkittäväksi kaupalliseksi peluriksi Aduki halusi pois massatuotannosta ja etsiä pienempiä tuottajia. Kovan työn tuloksena löydettiin pienviljeljöitä, jotka vuosikymmenten taidolla ja intohimolla kasvattavat ja valmistavat tuotteensa itse, useimmiten perheyhtiössä, jossa nämä taidot siirtyvät sukupolvelta toiselle.

Adukin pientuottajasarjassa komeilee tällä hetkellä luomulaatuisena mm. pähkinöitä, manteleita, kuivattuja Malagan minikokoisia ”calabacita”-viikunoita, mustaa valkosipulia, hilloja ja kikherneitä. Suurin osa näistä ruokamaailman helmistä pakataan käsityönä Helsingin Herttoniemessä. Adukille käsityönä tekeminen on tärkeää, he pitävät ajatuksesta: Made by human hands!

Aduki-sarjan pientilatuotteet tulevat pienistä maaseutu - ja vuoristokylistä ympäri Espanjaa. Espanja on kooltaan iso maa, jossa on upeita vuoristoja, luonnonpuistoja, puhdasta luontoa ja viehättäviä pikkukyliä ja mahtavasti aurinkoa!
"Olemme ylpeitä siitä, että saamme suomalaisten ulottuville nämä espanjalaisten pientilojen tuotteet, joissa on aito maku ja jotka ovat tuotettu suurella sydämellä, Adukilta kerrotaan innostuneena"

Lisätiedot

  • EAN: 6430013861758
  • Ainesosat:

    100% luomu hasselpähkinäjauho.

  • Alkuperämaa: Espanja
  • Tuotetyyppi: Hasselpähkinä, Kalium, Kalsium, Magnesium
  • Diet: vegaani
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen