Spirulina Manna, 453 g, 453 g

Spirulina Manna, 453 g, 453 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Puhdista ja ravitse kroppasi kerralla kuntoon!

”Huippuravinteikas ja monikäyttöinen tuote. Harvinaisen hyvänmakuista, tekee esimerkiksi salaateista ihanan täyteläisen makuisia. Koska tämä spirulina on jauhemuodossa, se sopii salaatteihin, tuorepuuroihin ja pirtelöihin”

- Päivi, Tampere

Yksityiskohdat

Spirulina on mikroskooppinen levä, joka on luonnonmukaisesti kasvatettu kontrolloiduissa, puhtaissa olosuhteissa makeassa vedessä. Se on yksi maailman ravinteikkaimmista ruoka-aineista, mitä luonto on meille suonut. Spirulina on täynnä varsinkin urheilijoille ja kasvissyöjille arvokkaita ravinteita.

Käyttö: n. 1 tl vuorokaudessa sekoitettuna viileään veteen, mehuun, keittoihin tms.

Huippuravinteikas Spirulina vaikuttaa suotuisasti verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään.

Elinvoimaa ja vitaalisuutta lisäävä spirulina on monipuolisesti ravitseva valinta, jonka on todettu laittavan myös kiloille kyytiä!

Monipuolisesti ravitsevan sisältönsä vuoksi spirulina onkin superfood, jonka moni valitsisi mukaan autiolle saarelle - jos yhden ruuan kanssa kitkutella pitäisi.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että spirulinakaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 5078600004,650786000048
  • Ainesosat: Ainesosat: 100 % spirulina
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Spirulina
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen